Friday 15 July 2016

Olzatex ubrusy

Metrážové, kusové a PVC ubrusy s teflonovou úpravou. Rádi vám ubrus upravíme na atypický rozměr dle vašich přání. Velkoobchod a maloobchod s bytovým textilem.


Distribuujeme široké portfolio naších produktů, jako jsou saténová, krepová a flanelová povlečení, záclony, teflonové a bavlněné ubrusy , frote a jersey prostěradla , dekorační látky. Do kategorie hotelový textil patří vše z textilu pro hotely, penziony i stravovací zařízení. V nabídce máme ubrusy bavlněné i teflonové, povlaky na židle, povlečení bavlněné i damaškové, prostěradla, matracové chrániče, froté ručníky ve vysoké gramáži. Většinu našeho sortimentu dokážeme zákazníkovi vyrobit na míru tak, . Ubrusy značky Olzatex najdete na biano. Vybírejte z nabídky více než 3produktů Olzatex a nakupujte pohodlně online.


Prostírání a ubrusy Olzatex. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Olzatex teflonový ubrus Gastro HT Dafne bílý Kruh 160.


Kvalitní materiál s vodoodpudivou úpravou ve vysoké gramáži. Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk. V dnešní době, kdy máme na výběr široký sortiment materiálů, barev, vzorů a rozměrů, je možné spojit jak estetickou, tak praktickou stránku. Krásně prostřeno tak můžeme mít nejen o svátcích, ale i pro běžné . Látka má vodoodpudivou úpravu.


Tato látka je vhodná díky své kvalitě i do gastro provozů a snese časté praní. Provozujeme velkoobchodní prodej bytového a hotelového textilu. Materiál ubrusy , Teflon DUPONT. Nabízíme povlečení, prostěradla, záclony, ubrusy , dekorační látky, ručníky, osušky a župany. Dodáváme bavlněné, saténové, flanelové a krepové povlečení, chrániče matrací, teflonové ubrusy , povlaky na židle, deky a utěrky.


Hutnická 89 Třinec, Lyžbice – Naplánovat trasu. Prodej bytového textilu. Dodáváme prostěradla, záclony, dekorační látky, ubrusy a další. Najdete u nás ochranu matrace, ručníky, osušky, hotelový textil, župany, povlaky . Reviews of Olzatex našla jsem si vás poté, když mi od konkurence přišla špatná velikost záclony.


Slevový kupon do eshopu Olzatex , který vám zlevní všechny prostěradla a povlečení o. Slevu na veškeré kusové záclony v eshopu Olzatex. BO-MA Trading Běhoun na stůl Vánoční ozdoby 40x140. Vice Versa Dots - A, bílá záclona výška 220cm metráž - RALI Decor, s. Dezert, záclona výška 50cm metráž - RALI Decor, s.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.