Monday 18 July 2016

Léto s italem

Nová série se jmenuje trochu jinak, než jste zvyklí… jde o jiný formát pořadu, který však není ničím ochuzen od ostatních sérií. Itálie má dvacet regionů a každý je charakteristický něčím jiným. Vyrobte si jídlo na cestu!


Navštívíme dva skvělé podniky v okolí jezera Garda, které nabízejí speciality ze sladkovodních ryb. Dále se podíváme pod pokličku ( do sudů) výroby seciálního perlivého vína s téže oblasti.

Závěrečný díl této letní kuchařské show pro milovníky italské kuchyně. Oblíbený kuchař Emanuele Ridi se vrátil ke svým kořenům do rodné Itálie. Léto s Italem - Hostina. Pravděpodobně používáte software, který znemožňuje zobrazení reklamy ( AdBlock). Příjmy z reklamy nám umožňují nabízet vám obsah zdarma.


Prosíme, pro přehrání videa AdBlock vypněte (Jak vypnout AdBlock?) a stránku znovu načtěte (F5). Prima bez reklam, se kterým .

Nová letní kuchařská show pro milovníky italské kuchyně. Zákazníci, kteří koupili tento titul, koupili také. Vimeo, the home for high quality videos and the people who.


V prodeji Stav publikace. Emanuele Ridi, proslavený především díky pořadu S Italem v kuchyni, celý měsíc cestoval a své diváky provázel po známých i méně známých místech v Itálii. Toto cestování mělo divákovi přibl. V této knize najdete kus Itálie. Můžete sedět doma v obýváku a kolem vás budou létat rackové, ucítíte vůni slaného moře a uslyšíte vlny, jak se lámou skály.


Doporučená cena: 38Kč. Ušetříte: 23Kč (~). VELKÁ SLEVOVÁ AKCE PRO LETNÍ VAŘENÍ! Výhradním distributorem pro knihkupeckou síť je Euromedia Group.


Emanuel vám naservíruje více než receptů originálních italských receptů. ZVEME VÁS NA AUTOGRAMIÁDU DO . Společně s Emanuelem nahlédneme i do života Italů, do italských restaurací, výroben sýrů, uzenin, olivových olejů, vín, zarybaříme si a poznáme zajímavou architekturu i přírodní krásy různých míst. Poznáme také jeho rodinu, přátele i Emanuela samotného tak, jak jsme ho ještě .

Tisíce spokojených zákazníků. Animated tv spot for czech cooking show.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.