Monday 18 July 2016

Barová židle kika

Barové židle do jídelny i na večerní posezení u vína. Moderní i tradiční design, akční ceny. Na této barové židli se vám bude sedět jako na obláčku. Navíc se dá výškově polohovat. Způsoby platby: Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.


Akční slevy na vybrané . Barová židle v klasickém provedení je nezbytnou součástí vaší kuchyně. Zejména, máte-li ostrůvek. Béžová látka sedáku skvěle ladí s tmavou barvou dřeva. Výška sedu této židle je cm. Opěradlo a podpěra nohou zajistí, že se vám bude sedět opravdu pohodlně.


NA JÍDELNÍ STOLY A ŽIDLE. Bohatý výběr moderních, kvalitních jídelních stolů a židlí z různých materiálů a množstvím designových variací pro vaši jídelnu. Navštivte naše obchodní domy KIKA a vybírejte ze stovek produktů.


Inzeráty barové židle - aktuální inzeráty na Sbazar. Provedení: Židle kostra kovová, sedák a opěrák buková nebo dubová překližka. Povrchová úprava: Moření, lakování a barva kovu dle vzorníku. Výhodou je snadná údržba.


BAROVÁ ŽIDLE „MANCHESTER“. V dnešní době nesmí v moderní domácnosti chybět bar. A k baru samozřejmě patří vysoké stoličky, které musí skvěle designově ladit. Nabízíme kvalitní židle do domácností i kanceláří.


Vyberte si z nabídky stovek židlí - jídelní židle dřevěné, čalouněné, či barové. MIKO Jídelní stůl Viena kulatý pr. Zařízení bytu a domu - Firmy a instituce na deníku Metro.


Výrábíme: židle z masivu v moderním stylu, židle barokní, židle selské, židle pro pohostinství, židle barové , židle se šroubovicí, židle na zakázku, stoly, dveře, komody. Nábytek a bytové doplňky. Obchodní domy Kika nábytek.


Nakupujte výhodně s eMimino.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.