Monday 25 July 2016

Lednice liebherr nerez

Lednice značky Liebherr. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Máte vybrané filtry: Liebherr , Nerez. Jedná se o designově vyladěný model z řady Premium s ovládáním přímo na nerezových dveřích pomocí displeje.


Více než jen chladnička. Nabízíme jedinečnou, širokou škálu produktů s různými povrchovými materiály pro zajištění dokonalé integrace našich chladniček do kuchyní a obývacích pokojů.

Ať už v klasické bílé, elegantní nerezové oceli, stylové tmavé oceli BlackSteel nebo s proskleným čelem – spotřebiče Liebherr jsou vždy . Díky technologii VarioSpace se do ní vejde skutečně velké množství různých potravin a nápojů. Po otevření chladničky vás mile překvapí důmyslně uspořádaný systém poliček, přihrádek a . Chladící část má objem 1litrů, mrazící 1litrů. Chladnička sestává ze systému důmyslně uspořádaných polic, přihrádek a zásuvek.


Volně stojící kombinované lednice Liebherr. Nabízíme zajímavou nabídku volně stojících, kombinovaných chladniček značek AEG, Elektrolux, Beko, Indesit a další. Varianty lednice s mrazákem vespod jsou ideální zejména v případě, že se chystáte mrazicí část intenzivně využívat.

U nás si určitě vyberete. Velice důležitým parametrem je energetická třída. Chladnička je typ spotřebiče, který je v provozu hodin denně, tudíž doporučujeme vybrat chladničku co nejúspornější. Sada obsahuje: 2x pohyblivý kloub madla.


LIEBHERR ( pohyblivá část pro nerezové madlo ) - sada. Komerční chladnička Liebherr. Profesionální chladnička s prosklenými dveřmi vhodná pro gastronomii a obchod. Výkonné chlazení při kompaktních rozměrech.


Kombinovaná lednice Liebherr , nerez. Povrchová úprava boků: nerez. Počet teplotních zón: 2. Systém chlazení v chladicí části: dynamický. Způsob odmrazování v chladicí části:.


Jistě oceníte i systém chlazení PowerCooling s ventilátorem, oddělené ovládání chladící a mrazící části, funkce SuperCool, SuperFrost nebo funkci VarioSpace, . Přímo od výhradního dovozce do ČR. Doprava a odvoz starého spotřebiče zdarma. Nejjednodušší dvouokruhové lednice určené pro použití v domácnosti. NoFrost, 2l - a ½ boxu, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.