Wednesday 27 July 2016

Kosmetická židle sedlo

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. HAIRWAY Nábytek Kadeřnický taburet Comfort sedlo - ergonomicky tvarovaný. Nezbytný doplněk v každém kosmetickém salónu. Hydraulicky výškově nastavitelná kosmetická židle s kvalitním a pohodlným sedlem.


Přijaté objednávky budeme expedovat v týdnu od 19. NOVINKA - SPREJE NA ODROSTY colorwin 13. Výškově nastavitelná židle ideální pro kosmetické , kadeřnické, pedikérské i masážní salóny. Společně se zádovou opěrkou a opěrkou pro nohy poskytne maximální komfort. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Víme co prodáváme, všechny produkty používáme v našem salonu. Zahradní nábytek Houpací sítě a křesla Slunečníky Zahradní stoly Zahradní židle a křesla Zahradní lehátka Zahradní lavice Polštáře a podsedáky Další. Barva černá, bílá (standardní - CAYENNE). Kosmetická židle koňské sedlo POSH LUX.


Technické parametry: Zdvih: - 64cm, koňské sedlo : délka - 45cm, šířka: 34cm . Pohodlný sedák ve tvaru sedla Vám umožní zafixovat tělo do správné polohy a omezit nepříjemné bolesti zad. Bezproblémový pohyb zajišťují kolečka, které na podlaze nezanechávají žádné stopy. Materiál sedadla je nenáročný na čištění a je lehce omyvatelný. Pohodlná kosmetická , kadeřnická a pedikérská židle. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Zdravotnické lékařské židle do ordinace a kosmetické židle do salonů. Kříž je stabilní, chromovaný s kolečky. Vhodná pro přisednutí např.


Výška je nastavitelná pomocí pneu báze. Taburety, židle kosmetické, kosmetické židle , taburety pedikérské, pedikérská židle, sedlo kosmetické, kadeřnická židle, sedlo. Značka vlasové kosmetiky přináší svým zákazníkům řadu produktů Therapy, suchý a mokrý Styling, šampony a kondicionéry, které svým složením a kvalitou zlepšují kvalitu péče o vlasy a účes. Kvalita pro profesionální kadeřníky. Poslat poptávkuPoptávka.


Zajímají Vás další informace o produktu? Chcete znát přesný termín dodání? Zrcátka Swarovski, šperky Swarovski Krásné a praktické zrcátka Swarovski jsou překrásným dárkem pro každou ženu.


Prodám kosmetickou židli ve tvaru sedlo , málo používaná , původní cena tisíc . Přečtěte si více informací. Nejnovější model kosmetické židle ! Jejím optimálním nastavením dosáhnete vysokého pohodlí. Podnožka má obruč, díky které můžete odlehčit svým nohám. Soláň Bubenická židle s .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.