Tuesday 21 June 2016

Zapojení zástrčky

Zapojení sedmipólové zástrčky přívěsu. L, levé směrové světlo, žlutá. P, pravé směrové světlo, zelená. R, pravé obrysové světlo, hnědá. Jak se zapojuje kabel na 220V?


Jde o jednoduchou instalaci díky upevňovacím otvorům a možnost zapojení.

Zásuvka je dnes nezbytnou součástí našich domovů. Proto jí musíme věnovat patřičnou pozornost. Tu můžeme svěřit odborníkům, ale stejně tak můžeme její zapojení zvládnout i sami.


Ale musíme vědět, jak na to! Důležité je samozřejmě dbát . Na stránce zapojeniKabelu. Tento článek slouží jako přehled (schéma zapojení ) zapojení zásuvek, zástrček a prodlužovaček na 2a 4V (dříve 2a 3V).


Většinou jde jen o pár drátů, tak se do svépomocné opravy, nebo výměny pouští i amatéři. To je samozřejmě zakázáno, protože elektrické zařízení je vyhrazené zařízení, na kterém mohou .

Jak zapojit zásuvku dvěma vodiči? Návody Кеш Схожі Перекласти цю сторінку I když jsem původně neměl v plánu umísťovat sem návod zapojení autozásuvky pro připojení vleku, protože se dá na internetu najít v několika exemplářích, tak mě k tomu nepřímo dokopal kolega, kterému mě stálo velký úsilí vysvětlit jak to má bejt, protože se některé nákresy trochu rozcházely (špatně otočená zástrčka ). Vždy zapojujeme fázový vodič L (černý nebo hnědý) na levou zdířku, nulový vodič N ( modrý) na pravou zdířku a ochranný vodič PE (zelenožlutý) na kolík. Při zapojování je třeba zbát . L levé směrové světlo žlutá. P pravé směrové světlo zelená. R pravé obrysové světlo.


G, Světlo do mlhy, modrá. Kostra (pro kontakty 1-8), bílá (5mm2). R, Směrové světlo pravé, zelenočerná. R, Obrysové světlo pravé, hnědo-bílá. Brzdová světla, červená.


L, Obrysové světlo levé, černá. Couvací světlo, oranžovo-bílá. Zakoupil jsem štípačku na dřevo a zjisti, že přívod elektřiny je řešen pětikolíkovou zásuvkou, doma máme 380V, ale zásuvky pouze čtyřkolíkové, poraďte jak tozapojit, popřípadě schéma, aby nelítaly jističe, děkuji. Vše o zahradě - rostliny, ovoce, zelenina, zahradní technika, nářadí, doplňky, . L, žlutá, levé směrové světlo. R, zelená, pravé směrové světlo.


R, hnědá, pravé obrysové světlo.

L, černá, levé obrysové světlo. Elektrické zapojení zásuvky tažného zařízení. Používají se dva základní typy elektrických zásuvek. A to sedmipinové a třináctipinové.


Rozšířená je sedmipinová zásuvka, nicméně z praktického hlediska je vhodné na nová vozidla montovat zásuvku třináctipinovou. Jednak se 13-ti pinová zásuvka používá například u . V dnešním článku popíšu elektrické zapojení zásuvky a zástrčky přívěsného vozíku za osobní auto. Na internetu je zapojení celá řada, ale ne všechny jsou správná. Sedmipolová zásuvka-schema zapojení.


Nejběžnější typ zásuvky a zástrčky , které se používají v celé Evropě. V případě, že chcete připojit přívěs, který je vybaven 13ti pinovou zásuvkou, existuje adapter, který umožní vzájemné propojení. Nejdříve vypneme jistič a zkontrolujeme nepřítomnost napětí na všech vodičích!


Na ochranný kolík zásuvky připojíme žlutozelený vodič. Tento vodič je nejdelší, nejvíce na volno aby při náhodném vytržení kabelu zůstal tento vodič připojen .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.