Monday 27 June 2016

Symboly na troubě

Pečící trouba Bosch Tento problém se podstatně snížil u plynové trouby a zcela odpadl u trouby elektrické. Topná tělesa, kromě grilovacího, však zůstala skryta z. Původní pečící trouby měly zdroj tepla zespodu a shora a byly určeny opravdu jen k pečení masa a pečiva. Přehled funkcí moderních trub a jejich symbolů.


Tipy na nastavení trouby pro přípravu různých pokrmů.

No stačí, ještě to uslyší a nepůjde vůbec. Ve staré kuchyni jsem měla troubu šestnáct let, ta slouží známému stále na chatě, měnila jsem při přestavbě za vestavnou. Podotýkám, nekupuji nic levného, ale mám dojem, že do příští už . Tabulka - Značky pro sporáky, trouby apod.


Note - This symbol is not intended to be used to indicate polarity. V případě, že pečete jídlo na roštu, nezapomeňte dát plech na první lištu pod roštem, na který bude kapat. Kontrolka se rozsvítí, když je spotřebič v provozu.


Tato funkce slouží k osvětlení vnitřku trouby.

K pečení masa a moučných jídel na maximálně třech úrov- ních současně. Vložte rožeň do otvoru v zadní stěně trouby a odšroubujte rukojeť rožně, abyste mohli za- vřít dvířka (.7). Vyberte program Gril s ventilátorem a otoč- ným rožněm, otočením programového voliče na symbol a zapněte troubu. V tomto případě musíte nejprve zrušit program tlačítkem Manuální provoz, pak můžete troubu používat v běžném manuálním režimu. Chcete-li troubu použít v ručním režimu, tedy bez nastavení doby pečení, přesvědčte se, že je volič programátoru nastaven na symbolu.


Upozornění: Jestliže je programátor v poloze trouba se nezapne. K zapnutí trouby je nutné nastavit programátor na symbol , nebo nastavit dobu pečení. Maximální naprogramovatelná doba pečení je hodin. Nastavte funkci a teplotu (viz část: Volba funkce pečení) až do bodu bez potvrzení tlačítkem OK.


Stiskněte tlačítko set (na displeji se rozsvítí kontrolka u příslušného symbolu doby pečení. ) . BEJUBLAD horkovzdušná trouba. Nakoupit on-line nebo uložit do nákupního seznamu. Základní typ, který bývá obvykle v levnějších horkovzdušných troubách , pouze rozhání teplý vzduch, který je ohřátý jiným zdrojem tepla.


Je tedy nutné ho používat současně s některým jiným typem ohřevu (horní, spodní, gril aj.). V nabídce trouby je značen jako ventilátor plus symbol tepelné funkce. Používá se jen v případě, že je nastavená funkce trouby , a to k nastavení, kdy se má trouba vypnout.

Funkce Trvání a Ko‐ nec lze použít současně (Časové odložení) pro naprogramo‐ vání automatického zapnutí a pozdějšího vypnutí trouby. Mezi funkcemi hodin se přepíná opakovaným . Objevte výhody domácích spotřebičů Whirlpool, Hotpoint, Indesit, Bauknecht a KitchenAid. Moderní odsavače par, varné desky, trouby , ledničky, mrazáky a další vám nabízejí řadu funkcí a designových i technologických vychytávek, o nichž byste rozhodně měli vědět.


Vysvětlivky symbolů spotřebičů vám usnadní výběr nové . Nechte troubu zvolit ideální nastavení pro každý pokrm. Zadejte této troubě , co chcete vařit, a ona se postará o zbytek. Pomocí dotykových tlačítek procházejte textovou nabídkou se symboly a trouba sama zvolí nastavení.


Zajistěte, aby každé sousto . Po prvním připojení spotřebiče k napájení ze sítě se rozblikají čísla na displeji časovače. Než budete moci zvolit funkci pečení nebo nastavit teplotu, musíte přepnout spotřebič do . Symbol „ručního ovládání“.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.