Friday 24 June 2016

Stolové desky venkovní

Naše venkovní stolové pláty a desky dobře snáší povětrnostní podmínky. V nabídce společnosti Dublino najdete i širokou nabídku exteriérových stolových desek WERZALIT a TOPALIT - ,,kavárenské desky,,. Rakouský výrobce TOPALIT je známý zejména stolními deskami, které splňují nejpřísnější kritéria na kvalitu.


Slunce, déšť, popel, kyselina a mastné - stolové desky musí vydržet hodně, . Pokud dáváte přednost masivním stolovým deskám , nabízíme Vám stolové desky vyrobené z bukového dřeva s možností si zvolit vhodný odstín moření.

Vybavujete zahradní restauraci a hledáte stolové desky pro venkovní použití? Pro Vás máme v nabídce výběr stolových desek vyrobených z werzalitu, kovu, teaku, nebo . Topalit, která patří mezi špičkové výrobce stolových desek vhodných pro venkovní použití a do interiéru. Vytvořte si stůl podle vlastní chuti. Kombinujte si stolové desky nebo nohy ke stolu podle libosti a získejte tak originální kousek, u kterého se vám bude pracovat či studovat ještě lépe.


V naší nabídce naleznete stolové desky vhodné do interiéru i exteriéru. Designové stolové desky z lamina, kovu, plastu, skla nebo dřeva od předních výrobců nábytku z Evropy nabízíme v kulaté i pravoúhlé variantě. Vysoce stlačený materiál má neobyčejně odolnou, lehkou texturu povrchu a nabízí vlastnosti, díky kterým se hodí k venkovnímu použití.

Světlé, odolné proti počasí a proti poškrábání - stolové desky tavilo se vyznačují odolností a dlouhou životností. Aby si desky zachovaly svou krásu, neměly by být stohovány a čištěny. Rakouská společnost Topalit patří mezi špičku v segmentu výroby stolových desek vhodných pro venkovní použití.


Veškerá výroba probíhá ve vlastním závodě v Rakousku a kvalita je důsledně kontrolována v průběhu celého výrobního procesu. Díky tomu jsou výsledkem velmi kompaktní dřevovláknité desky s vysokou . Desky na stůl z odolné a přitom skvěle vypadající žuly Vám rádi upravíme na míru dle Vašich požadavků. Nabízíme kvalitní stolové desky z přírodního kamene. Určitě si u nás vyberete. Používáme cookie, abychom mohli upravit naše stránky tak, aby vám co nejvíce vyhovovaly.


Pokud budete naše stránky nadále používat bez toho, že byste si změnili nastavení, budeme to považovat za váš souhlas s používáním cookies na stránkách IKEA. C), mechanickému poškrábání a propálení cigaretou. Nemají žádné lepené kraje (spoje). Jsou barevně a tvarově stálé. Tyto stolové desky jsou vhodné jak pro venkovní restaurace, kaváry, bistra a pod.


V kategorii stolové desky nabízíme široký sortiment werzalitových desek s různými dekory (mramor, žula, kámen, dřevo, mozaika apod.). Werzalitové stolové desky jsou vhodné pro venkovní i vnitřní použití takže uspokojí požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Jedná se o tvarově lisované laminované stolové desky vytvořené přímo pro gastronomické provozy.

Stolové podnože ke stolovým deskám naleznete v . Odborný název tohoto materiálu je werzalit.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.