Thursday 23 June 2016

Sportovní klub quatro fitness ostravaporuba

Trénuj tvrdě, nebo jdi domů. Nabízíme posilovací stroje, spinning, stepery, běžecké, veslařské a crossové trenažery. Poskytujeme odborné poradenství a služby osobního trenéra. Provádíme sportovní, zdravotní, segmentové, egyptské, medové a relaxační masáže.


Quatro Fitness , Ostrava. K dispozici jsou posilovací stroje, stepery a běžecké, veslařské či crossové trenažery. Posilovna, spinning, aerobic zone, turbosolárium, indoorcycling, tae-box. Zahájení provozování dne: 19.


Napište recenzi jako první. Vítáme Vás na našich internetových stránkách a věříme, že budete s naší nabídkou služeb spokojeni. Data spravuje Ostravská tělovýchovná unie. QUATRO není úzce specializované, . Všechna práva vyhrazena.


District: Ostrava-mesto. Contact person: Mikolajek. Poloha na mapě, telefon, otevírací doba, recenze. Jedná se o fitness centrum. Taekwon-Do ITF IL DONG Ostrava.


Hokejový klub RT TORAX PORUBA, o. Domů Přihlásit se Všeobecné obchodní podmínky Konktaktujte nás. Provozujeme fitness centrum. Toto solárium o sobě bohužel nezveřejnilo více informací. Prostřednictvím těchto stránek však můžete napsat Váš dotaz a zeptat se na to, co Vás zajímá. Vyplňte prosím kontaktní údaje, s jejichž pomocí se Vám solárium může . Zvolte kategorii Fitness ▷. Jak žít zdravě a spokojeně, co se vyplatí jíst a pít.


Testy kvality potravin, bezpečnost potravin, zdraví a prevence. Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil. Datum poslední změny: 23.


Počet zaměstnanců: Neuvedeno. Základní územní jednotka: Poruba. Institucionální sektor: Neziskové instituce sloužící domácnostem soukromé národní.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.