Wednesday 22 June 2016

Miska s přísavkou pro děti

Dětská protiskluzová miska s přísavkou a lžičkou Baby Ono. Praktická miska pro všechny malé děti. Charakteristika: - ideální pro cestování a procházky - speciálně navržený hygienický odkládací prostor. Ahoj, mám misku s přísavkou. Pokud stůl nemá úplně hladký povrch, nedrží 1. Stačí leta na dřevěném stole a už popojede.


Jakou misku , talíř s přísavkou aby to fakt zůstalo přisáté? Dětská miska BabyOno miska s přísavkou a lžičkou - růžová, Ideální miska s víčkem, přísavkou a lžičkou BabyOno pro krmení doma i na cestách. Veselé barevné provedení. Je pro vás krmení vašeho nezbedného dítka, které chvíli neposedí, noční můrou? S dětskou miskou NUK, která je dodávána se dvěma víčky a přísavkou , to odteď bude hračka.


Ideální pro cestování a procházky. Miska se díky protiskluzové přísavce. Speciálně navržený hygienický odkládací prostor pro lžíci ve víku. Kryt chrání potraviny před rozlitím potravin.


Přísavka zabraňuje posunutí misky. Vyrobeno z bezpečných materiálů . Holky máte misky s přísavkama? Bambusová miska s přísavkou je nejen velmi praktická, ale především vyrobená ze 1 přírodních materiálů. Díky promyšlenému systému přísavky se nebude pohybovat z místa a pro vaše děti bude mnohem jednodušší naučit se samostatně jíst a ochutnávat první dobroty.


Misku nabízíme hned v několika jemných . V případě zájmu nás kontaktujte. Věděli jste, že na všech kontinentech děti používají dudlíky, které byly vyrobeny ve firmě MAPA (Zeven, Německo)? Chceme přispět svým dílem k tomu,.


Dětská miska s přísavkou a se lžičkou, růžová, Akuku, je perfektním výrobkem pro krmení Vašeho dítěte. Gumová přísavka zabraňuje přesouvání misky po stole. Určena pro děti od měsíců. Rozměry: cca 17x15xcm.


Bo Jungle miska s přísavkou miska pro děti od měsíců protiskluzová základna s přísavkou zajišťuje stabilitu misky. Víčko, které těsne chráni pokrm, bylo vybaveno speciálně navrženou přihrádkou na lžičku. Poskytne pohodlné skladování a krmení, optimální podporu v každém stádiu vývoje dítěte.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.