Friday 24 June 2016

Lepící folie na nábytek

Statické a samolepící folie v e-shopu HORNBACH. Jejich dalším využitím je zachování vaší diskrétní zóny. Kupříkladu do francouského okno nalepíte zrcadlovou samolepící folii a zvědavé pohledy sousedů budou minulostí. Samolepicí tapety na nábytek jsou skvělou možností, jak rychle a levně zrenovovat kuchyňskou linku, skříně, police apod.


V nabídce najdete různé druhy imitace dřeva nebo jednobarevné fólie. Prodávají se v metráži – můžete zakoupit libovolný počet metrů.

Vyberte si podle velikosti . Na povrchu mají speciální vrstvu, která je činí mimořádně odolnými proti poškození. Samolepící tapety a folie jsou obzvláště vhodné pro renovaci starých dveří a nábytku. Lepidlo v silné tloušťce zaručí, že se Vám samolepící fólie nebude odlepovat. Vodní báze lepidla je přátelská vůči životnímu prostředí. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу samolepící fólie slouží k renovaci a dekoraci hladkých ploch, nejčastěji nábytku , dveří, kuchyňských linek, lamina, plechu nebo skla.


Nyní nabízíme samolepící fólie značky d-c-fix, které jsou bezesporu nejkvalitnější. Fólie se vyrábí v šířkách 45cm, 65cm a 90cm a prodáváme je na metry. Podívejte se na naši nabídku.

Všechny vzory máme skladem, nákup je možný po metrech. Lepicí fólie a funkční fólie koupit o objednat u OBI. Využijte samolepicí fólie k dekorativnímu polepu.


Skvěle se hodí pro zkrášlení a renovaci nábytku , polep dveří, oken, nebo obkladových desek kuchyňských linek. Samolepicí fólie nejsou na rozdíl od tapet určeny na zeď, ale k dekorativnímu polepu nejrůznějších hladkých a nesavých ploch v interiéru. Renovujete nábytek nebo poškrábané dveře? Obnovte nalepením samolepicí tapety a fólie.


Odolné PVC s laminací, můžete čistit běžně dostupnými prostředky. Kategorie samolepící fólie dřevo obsahuje přes 1designů dřeva. Nabízíme samolepící fólie. Přednost samolepících fólií spočívá v poměru cenové dostupnosti a výsledného efektu.


Jak lepit samolepicí fólie a tapety jak lepit samolepící folie. Samolepící fólie můžete nalepit na nábytek , sklo, plast a všechny hladké plochy. Chcete si vylepšit bydlení, zbavit se poškrábaného, nemoderního nábytku , a přitom nekupovat nový? Samolepící folie Vám nabízí řešení, jak snadno zvládnout rekonstrukci v cenově přijatelné relaci, a rozzářit nudné prostory k . D-C-Fix je kvalitní UV záření odolná folie. Prodáváme metráž, zákazníkovi ustřihneme libovolné množství.


Slouží k zabezpečení povrchu proti poškození, znečištění atd. U šíře 45cm a 6 5cm odměříme libovolné množství.

Mezi jejich hlavní výhody patří samozřejmě design, který často vypodobňuje povrchy jako dřevo či mramor, ale hlavně pro jejich snadnou aplikaci, údržbu a samozřejmě nízkou cenu. Jednoduchá a levná renovace starého nábytku nebo dveří, pomocí samolepících folií D-c-fix. Proč kupovat nové, když lze renovovat staré kvalitní a oblíbené. Tyto na trhu nejkvalitnější samolepicí folie , Vám umožní zrenovovat nebo vydekorovat skoro všechno, od nábytku , dveří, umakartu a kachliček. Využití : nábytek , lednice, dveře.


Návod na lepení samolepící fólii (renováce nábytku , dveří) od Výbojka. Jaké mají samolepicí tapety výhody a jak s nimi zacházet se dozvíte zde.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.