Tuesday 28 June 2016

Fitko pro ženy ostrava poruba u duhy

Zavítejte do největšího fitness centra jenom pro ženy. Zatímco budete cvičit, budete se tu mí jako v bavlnce. Nádherné prostředí, pěkné fitness , účinné sportovní lekce pod vedením trenérek. Svůj pokrok si můžete vždy nechat přeměřit na speciálním přístroji Inbody, který změří procenta tuku, vody, svalů atd. Našim cílem je poskytovat služby na nejvyšší úrovni ke spokojenosti všech zákaznic.


Fitness centrum bylo navrženo v. Dobrý den, chtela bych ukázat svou proměnu za měsíců. Stavíte se do fitka o víkendu ? Zdravím :) chtěla bych se podělit o svou proměnu. Ahoj, posílám svou proměnu za měsíců rozdíl -20kg Všechno. Dostaňte se do kondice v příjemném prostředí.


Prostory jsou klimatizovány. Skvělá kondice a krásné tělo s slevou! Během půlhodinového kruhového tréninku se o Vás po celou dobu starají naše profesionálně vyškolené trenérky, s jejichž pomocí snadno dosáhnete Vašeho vysněného cíle. S námi si můžete přizpůsobit Váš čas a nemusíte se . Dieta, obezita, hubnutí. Aerobik centra, jóga, cvičení.


Club Femm Perla Club Femm Perla. Jsme komplexně zaměřené fitness centrum přímo v srdci Dubiny. Můžeme Vám nabídnout prostornou cardio zónu, plně vybavenou posilovací zónu a špičkové tréninkové poradenství. Zaručujeme Vám čisté zázemí a vždy svěží a příjemné prostory.


Najdete u nás stroje a vybavení značek: TECA . Posilovna iRELAX se nachází v prvním patře budovy na náměstí V. Vacka, jen metrů od autobusové zastávky Duha. Vedle supermarketu ALBERT). Ostrava -Třebovice (Tesco Poruba ) . Naše cvičení účinně a rychle pálí tuky a tvaruje ženskou . Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Рейтинг: - ‎902 голоса O nás. Je to jen pro ženy , takže co k tomu dodat.


Kli pohoda a věnování se jen sobě a ne okolí. Hodnocená nabídka: VacuShape - permanentka na nebo vstupů. Pondělí až Pátek, v Sobotu a Neděli. Kurzy a lekce jsou jak pro děti, tak.


Děvčata a ženy mohou vyzkoušet ženské styly street dance, kterými Vás provede Karla Najvertová. Fatima Poruba Duha - kurz, možnost jednorázových vstupů. Zlepšete si fyzičku, postavu a naučte se bránit.


Nabízíme také profesionální taneční vystoupení. Zázemí naleznete ve dvou oddělených šatnách (muži, ženy ), vybavených toaletou a sprchou.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.