Monday 20 June 2016

Držák na ručníky bez vrtání

Máte nové obklady a nechcete je poškodit vrtáním? Zkrátka nechce z nějakého důvodu vrtat? Navíc háčky a držáky na ručníky za trvale nejnižší ceny.


Koupelnové doplňky bez vrtání Vacuum system je možné použít nejen na dokonale hladký povrch, ale pomocí speciálních vyrovnávacích podložek (Log- Pad Vacuum system obsahuje více komponentů – poličky, věšáky na ručníky , háčky, držáky (kelímku, toaletního papíru, fénu, holicího strojku, sprchy, časopisů apod.) . Držák na ručníky bez nutnosti vrtání ZOSO Towel.

Novatorre lze přivrtat. Unix držák kartáčků a sklenek. Dlouhá životnost, bytelné provedení. Nebo se vám jen nechce vrtat do zdi a obkladu, protože se bojíte, že se to neobejde bez poškození?


Nejste s vrtačkou kamarádi? Samodržící držák na toaletní papír se stojanem na telefon Wenko. Chybí vám v koupelně nebo v kuchyni další odkládací místo, ale nechce se vám vrtat do obkladu?

Nebo prostě nejste jen s vrtačkou kamarádi? Time Life Věšák na dveře Bambus, háčků. Praktický věšák je určený k zavěšení na dveře. Umožňuje tak pověsit vaše ručníky , osušky či župany bez nutnosti vrtat.


Věšák je vyrobený v kombinaci kovu a bambusu a tvoří jej háčků. Objednáte-li zboží za Kč 69získáte BEZPLATNÉ DORUČENÍ. Zaslat do: Czech Republic.


Hodila by se vám sem nová polička, líbilo by se vám větší zrcadlo, rodina se rozrůstá a chtělo by to další držák na ručníky. Wenko Teleskopický držák na ručníky Basic Duo bílý. OBI Koš na prádlo Makemo. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt koupelnove doplnky bez vrtani.


Vyrábíme a prodáváme kvalitní koupelnové předložky, protiskluzové podložky, sprchové závěsy a koupelnové doplňky. Předložky do koupelny od českého výrobce. Nabízíme koupelnové doplňky bez vrtání i na zeď, luxusní koupelnové doplňky i řadu náhradních dílů.


Změňte vzhled své koupelny každých pár let i bez rozsáhlé investice.

Bude jejich umístění vyhovovat? Za použití moderních lepidel můžete snadno instalovat doplňky bez vrtání. Stačí pouze dodržovat správný montážní postup.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.