Wednesday 29 June 2016

Culty nábytek

Inspirace kultovním a ikonickým designem z druhé poloviny minulého století – to je charakteristický prvek pro CULTY design. Budete fascinováni jeho dokonalou jednoduchostí, nadčasovostí a jemnými liniemi, které se budou skvěle vyjímat v každém moderním interiéru. Barva židle žlutá, kterou jsme si objednali neodpovídá skutečnosti ani fotografii na eshopu. Konstrukce a materiál: Dobrý.


Kvalita provedení: Dobrá. Ověřený zákazník Designový nábytek Ověřený zákazník. Spazio moduly nabízejí úplnou tvůrčí svobodu a velkolepý výsledek. Krásné a nadčasové řešení, které vyžívá nástěnné-závěsné nebo volně stojící otevřené či uzavřené komponenty v nekonečném množství rozměrů a barev. Jednotlivé komponenty vytvářejí kurážné, moderní, grafické a originální řešení interiéru.


Chytrý nákup nábytku a dekorací. Více než 8obchodů na jednom místě. Nábytek značky CULTY HOME najdete na biano. Vybírejte z nabídky produktů CULTY HOME a nakupujte pohodlně online.


Nabízíme různé tvary a širokou škálu barevných provedení pro děti i dospělé. U nás si každý vybere podle svého vkusu. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail Culty.


Kontaktujte přímo obchod DesignovyNabytek. Designové křeslo inspirující se Egg chair v látkovém provedení. Vybrali jsme pro tebe podobné kousky. Velký výběr nábytku a dekorací. Industriální nábytek ve slevě a výprodeji.


Zařizujete, rekonstrujete nebo si jen chcete zvelebit váš byt? Zapojte se do naší soutěže o moderní designový nábytek od společnosti CULT design, která spolupracuje s předními českými i zahraničními designéry a architekty. Výběr je široký, společnost CULT design se specializuje na vybavení obývacích pokojů, ložnic a . Чешская республика (Czech Republic) PROFIL NÁBYTEK , a. Showroom Prague PROFIL NÁBYTEK , a. Словакия (Slovakia) Profil Nábytok, s. Abstract: Tato diplomová práce seznamuje s vývojem .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.