Wednesday 29 June 2016

Bosch mum 5 prislusenstvi

Bosch MUZ45LSSada děrovaných kotoučů. Díky široké řadě příslušenství můžete svůj kuchyňský robot použít k přípravě i těch nejexotičtějších kulinářských potěšení. Sada VeggieLove s průběhovým kráječem pro sekání, krájení, strouhání včetně kráječe na přípravu zeleninu pro asijskou kuchyni a disk na krájení brambor. IHNED k odeslání, u Vás již 20. Jsme specialisté pouze na Bosch.


Naleznete zde domácí spotřebiče, zahradní techniku a profesionální nářadí pro kutily. Hledáte bosch mum prislusenstvi ? Je vhodné zejména ke strouhání ořechů, mandlí, strouhanky a podobně. Součástí je kryt, který zabraňuje odletování drobných částeček potravin při strouhání.


Vhodný i pro drcení ledu. Dále k příslušenství patří mlýnek na maso, plastový mixér, šlehací metla, hnětací háky, průběhový krouhač, lis na citrusy, pěchovátko a víko. Nikdy nebyla ani vybalena. Dále bych uvítala video, jak tyto roboty pracují konkrétně s příslušnými nástavci a se surovinami. Zytím jsem nic vyhovujícího nenašla.


Splátková kalkulačka již od Kč za den! Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má nekompletní příslušenství , chybí plastový kryt. V balení naleznete plastovou 9l míchací mísu s. Hmotnost včetně balení, kg.


Ahoj,můj Bosh MUM se odebral do věčných lovišť. ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Bosch. Príslušenstvo ku kuchynským robotom). Hodnotenie produktu: (recenzií).


Díky dynamickému planetárnímu pohonu, sedmi rychlostním stupňům a široké škále příslušenství zvládne každou výzvu, před kterou jej jeho uživatel postaví. Snadno se obsluhuje , je . Kotouč na hrubé strouhání slouží k přípravě brambor, krájení ovoce a zeleniny. S přístrojem můžete vyrobit knedlíky nebo bramboráky. Záruční doba: měsíců . Využijte výhodné ceny dopravy či odběru v kamenném obchodě.


Elegantní multifunkční kuchyňský robot . Nabízíme však ještě víc! Mixovací nádoba s měrkou, víko s plnicím trychtýřem. Víťěz Stiftung Warentest - praktický všestranný pomocník s velkou míchací mísou (9l max. množství těsta kg). Příslušenství k pomocníkům do kuchyně.


Mnohostranně využitelný set (šlehací metly , hnětací háky), průběhový krouhač se kotouči (krájecí, krouhací, stouhací a kotouč na knedlíky), mixér, mlýnek na maso, držák na příslušenství.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.