Thursday 26 May 2016

Závěsný výstavní systém

Název J-rail u tohoto závěsného systému mluví sám za sebe. Design písmene J byl inspirací pro tyto velmi jednoduché a pevné lišty závěsného systému. V kombinaci se závěsnou tyčí U-top je závěsná lišta ideální pro flexibilní zavěšování obrazů na vysoké zdi.


Wall-Hook je rychlý lankový závěsný systém na věšení obrazů na výstavních panelech. Je to moderní obdoba dříve často používaného ohýbání drátů a vytváření z nich háčků. Nemusíte být milionáři, abyste si mohli domů koupit profesionální závěsný systém.

Montuje se do státních institucí i soukromých galerií, ale především do bytů, kde dokresluje atmosféru. Click-Rail je hliníková lišta, která se připevňuje ke stěně pomocí upevňovacích kamenů. S naší závěsnou lištou jednoduše přizpůsobíte prostory Vašim představám. Obrazový závěsný systém je výlučně určen pro zavěšování obrazů rámovaných v aluminiových a dřevěných profilech. Jednoduchá montáž spolu s účelovostí a praktičností řadí systém dlouhodobě k nejpoužívanějším a nejoblíbenějším v Evropě.


Velkoformátový tisk fotoobrazy a reprodukce za vynikající ceny, FineArt reprodukce, Karikatury a koláže. Služby Copycentra - rámování obrazů. Závěsný výstavní systém.


APPENDO Pro Cable system.

Přidat toto zboží do oblíbených. Systém určený do interiéru. Sada obsahuje: stropní závěs, lanko v délce metru a zakončení, které se zasune do horního profilu oboustranné tabulky.


STAS nabízí závěsné systémy pro každou část zdi. Výstavní háčky jsou k dispozici v mnoha různých tvarech a velikostech. Pokud vámi požadovaný výstavní háček zde není uveden, prosím obraťte se na firmu STAS.


Pro více informací prosím kontaktujte naši firmu. Galerijní závěsný obrazový systém newArt. Pokud hledáte elegantní a flexibilní závěsný systém do galerie, newArt je ideálním řešením pro Vás.


Díky jednoduché a rychlé instalaci můžete použít obrazový systém newArt . Výstvní galerijní vitrína, vhodná pro expozice a výstavu různách uměleckých předmětů. Tyto profesionální závěsné systémy na obrázky jsou určené jak pro galerie, komerční prostory tak pro zútulnění vašich domovů. Doplňují interiér, usnadňují převěšování obrazů, nebo jsou vhodné tam, kde chceme měnit obrázky a nechceme zbytečně roztlouci stěny. Stavebnicový systém umožňující efektivní realizaci prezentačních konstrukcí, jako jsou výstavní stěny- plošné i prostorové, výstavní stánky, dělící stěny a podobně.


Základem stavebnicového systému jsou panely se sendvičovou konstrukcí z papírových voštin a HDF desek. Toto řešení má zásadní vliv na velmi nízkou . Prezentační a výstavní systém. RollUp Roll-Up Roletový systém jeho předností je vysoká mobilita, lehká hmotnost, snadná ovladatelnost, použití v interiéru i exteriéru, atraktivní design.


Lankové závěsné systémy pro prezentaci ve výkladních skříních, galeiích či v interiérech.

Sestavy pro prezentaci nabídky realitnách či cestovních kanceláří. Cílem společnosti DIS MEDIA je úspěšná prezentace a propagace firem, produktů a služeb pomocí tradičních i moderních reklamních prostředků. Tak jako podstava stolu, tak i deska stolu lze za pomocí stejného principu rozložit na dvě poloviny. Tento systém je navržen primárně jako mobilní prezentační a výstavní nábytek pro módní značku Modest .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.