Tuesday 17 May 2016

Plnovýsuv hettich

Technické informace ve zkratce. Plnovýsuv Quadro Vs tlumeným dojezdem Silent System. Hettich celoživotní garanci kvality na vady. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Všestrannost plnovýsuvů Quadro pro dřevěné zásuvky se rozšířila revoluční novinkou – zavedením systému Quadro 4 jehož montáží na spodní část zásuvky lze snadno seřídit polohu čela zásuvky hned ve čtyřech směrech.


Mám jak nízké, tak hluboké šuplíky s relingem.

Má s tím někdo zkušenost? Farba: Maľované striebro. Typ uchytenia výsuvu: Bočný. Výsuvné koše a jejich sestavy dodají Vaší kuchyni moderní styl a rozšíří její úložný prostory. Nosná část košů je tvořena plnovýsuvy BLUM s tlumeným dojezdem.


Všetko kovanie pre Vaše kuchyne, skrine, postele a iný nábytok vrátane drezov a batérií. Přesný plnovýsuv se zarážkou a pojistkou proti vypadnutí. Pomocí páčky lze vzájemně oddělit profily výsuvu a jednoduše vyjmout zásuvku z korpusu.

Lehký chod a vysoká stranová stabilita s přesným vedením. CHYTKA EMPOLI BA CHROM LESK. Varianty produktu: FGV kuličkový plnovýsuv s tlumením . Elegant - Drátěný koš, Složení setu, 1x drátěný koš, 2x ložiskový výsuv s tlumením, montážní set, 1x drátěný koš, montážní set. Ložiskový plnovýsuv s tlumeným . Mezi nejznámější patří klasické kolečkové (rolničkové) výsuvy, které se používají především pro klasické dřevěné zásuvky z laminovaných desek. Zásuvkových výsuvů nabízíme několikero druhů.


Další jsou výsuvy kuličkové, které v tuto chvíli díky sníženým cenám a implementovanému dotahu s dotlumením klasické . Pro zásuvky s dnem v drážce, polodrážce nebo na tupo. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nabízí různé varianty zásuvek a použití různých výsuvů Quadro – od částečného výsuvu bez tlumení až po plnovýsuv s tlumením. Nosný prvek pro vk koše řady ekonomik , není součástí balení a je nutné jej objednat samostatně.


Výsuvy s požadavkem na snadnou montáž, vyšší nosnost, možnost úplného vytažení zásuvky mimo korpus skříně a vyšší komfort při . Spoľahlivý plnovýsuv s plynulým tlmeným doťahom. Pri odbornej inštalácii, doživotná záruka. Cena bez DPH Cena s DPH Jedn.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.