Tuesday 24 May 2016

Obkladové panely ottopan

Nabídka barev a profilů se právě aktualizuje! V případě zájmu o obklady kontaktujte naše obchodní oddělení, kde Vám rádi zodpoví dotazy a prověří dostupnost všech dekorů. Olsen-spa dotto0- Ottopan 0bílá pastelová - plastový obklad typu palubka.


Interiérový plastový obklad vhodný i do koupelny - bílá barva. Přemýšlíte jak na koupelnu bez obkladů ?

Máme pro vás perfektní řešení, tím jsou vnitřní plastové obklady Ottopan. Ty jsou vhodné k obložení stěn interiérů, zejména koupelen. Obkladový panel světle růžové barvy o šířce 25cm a výšce 8m. Vyrábí z kvalitních plastových polymerů italský renomovaný výrobce.


Jednotlivé plastové palubky se montují klasickým systémem pero-drážka. Jejich instalace je tak jednoduchá, že ji bez problémů zvládne každy zdatný kutil. Cena a počet kusů je uveden .

Použití: spojení obkladu , překrytí spoje obkladu. Oklady Ottopan jsou revoluční, dekorativní panely s jednoduchou a rychlou montáží. Upozorňujeme že u obkladů které jsou s označením Na objednávku se doba dodání může prodloužit - sortiment se dováží z Itálie.


Obklady OTTOPAN vytvářejí, narozdíl od keramických a kamenných obkladů , bezešvé povrchy, které se snadno udržují. Jsou lehké a snadno se přizpůsobují požadovaným rozměrům a tvarům. HOPA Ottopan vnitřní plastový obklad , 1- mozaika béžová. Pusťte uzdu své fantazii - obkladové panely Ottopan poslušně splní veškeré požadavky dle Vašich tvůrčích představ. Při použití palubek vertikálním, horizontálním nebo diagonálním způsobem vždy získáte perfektní a originální konečný efekt.


Velký výběr dekorů Vám umožní vytvořit mnoho variant řešení Vašeho interiéru. Jsou tuhé, akusticky izolační, vodotěsné a UV záření odolné a při tom lehké. PVC obklad série Le Murine, Ottopan pohledová šířka obkladu cm.


Plastové obkladové panely jsou . PVC profily, sloužící k dokonalé instalaci. Za dobu svého prodeje… 2Kč. Vnitřní plastový obklad OTTOPAN bílá Kód: HO-DOTTO001. Názorná ukázka postupu montáže obkladových panelů Deco VOX dodávaných firmou PROSTAVBU s.

Původně: 2Kč Ušetříte: Kč (– ). Objednávka je nezávazná až do okamžiku zaplacení. Součástí uvedených cen nejsou případné poplatky za dopravu, vykládku a palety. Finální kalkulaci včetně dalších poplatků obdržíte od nás na základě objednávky. Veškeré obrázky produktů jsou pouze ilustrativní.


Uvedené obvyklé doby dodání jsou pouze orientační a . Ceník plastového obkladu. OBKLADOVÉ PANELY kód barva délka. Hopa,,vnitřní šířka 25cm, délka 270cm a tlošťka 8cm,vnitrni,dekorativni, panel , na,stenu,i,stropbila,cihla,serie, ottopan.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.