Friday 27 May 2016

Nastavení routeru asus rtn12

Díky intuitivnímu grafickému uživatelskému rozhraní a jedinečné funkci rychlého nastavení internetu QIS (Quick Internet Setup) od společnosti ASUS zvládne instalaci a ovládání routeru RT - Ni naprostý začátečník. RT - Nnavíc přináší možnot nastavit až SSI které zaručí flexibilní správu přístupu na internet a . Zapojit router ASUS je oficiálně jedna z nejjednodušších věcí na světě. Pozvali jsme na experiment našeho. Zakoupil jsem nový router ASUS RT - N12.


Po připojení a rychlé instalaci se vše rozeběhlo, tak jak by mělo. Vložil jsem pouze název routeru a heslo k připojení a dal nastavení uložit. Jak jsem uvedl, vše je funkční až na situaci, kdy chci do setupu vstoupit znovu. Přihlásím se známým způsobem přes . Postupoval jsem dle návodu přes webové rozhraní routeru , ale nedaří se mi internet zprovoznit.


Kabel z pevné linky jsem zapojil do routeru - zdířka WAN a dále . Nastavení portů, DMZ, DDNS a NAT u routeru. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу авг. Zdravím všechny na příjmu :) Po kompletním nastavení a změně admin hesla se nelze již pod novým heslem přihlásit. Vyzkoušeno několikrát (s opětovným uvedením do továrního nastavení ), jinaá hesla.


Jnak router funguje, jen jej nelze spravovat po změně hesla. ASUS je známý výrobce elektroniky dobrý výkon, včetně modemů pro přístup k internetu. Každé zařízení tohoto typu je však nutné konfigurovat pro parametry poskytovatele, s nímž byla uzavřena smlouva o poskytování . ASUS vydal počátkem listopadu aplikaci pro konfiguraci a administraci vybraných modelů svých bezdrátových routerů. Router během několika sekund provede změnu své IP adresy, aby odstranil konflikt s IP adresou modemu.


Pak se již v okně webového prohlížeče objeví rychlý konfigurační průvodce, který umožní nastavit skutečně jen to nejnutnější. Po skvělé zkušenosti s routerem ASUS RT - Njsem se rozhodl, že si koupím stejný model, jen jinou revizi. Stisknutím a podržením tohoto tlačítka déle než pět sekund obnovíte výchozí tovární nastavení systému. Navzdory skutečnosti, že bezdrátové připojení na internet je dnes populární, ne každý ví, jak správně konfiguraci wi-fi router.


Koneckonců, dnes existuje mnoho jednotek těchto modelů. Ano, a ne každý uživatel má potřebné znalosti pro . RT -N12plus navíc umožňuje nastavit až SSI které zaručí flexibilní správu přístupu na internet a přidělení . Pomocí technologie 2T2R MIMO a dvojice odnímatelných antén s vysokým ziskem dBi zajišťuje RT - Nširší pokrytí a vyšší . Asus RT - N( RT - Nver.D) černý.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.