Friday 20 May 2016

Electrolux vysavač tyčový

Electrolux tyčový vysavač , flexibilní a bezšňůrová revoluce v uklízení. Kompaktní a samo stojící, skvělý na úklid drobečků a menšího nepořádku. Také máte pocit, že pár minut poté, co vysajete podlahu, se na ní z těžko pochopitelných důvodů prakticky ihned objeví několik drobků, smítek, vlasů či chlupů? Jenže vysavač už jste pracně rozložili a uklidili na jeho odpočinkové místo a vytahovat jej znovu rozhodně nechcete.


Sílu výkonu si můžete přizpůsobit pomocí dvoustupňovému režimu výkonu různým typům podlah.

Ta poskytuje vyšší výkon po delší dobu, je lehčí a snadněji se s ní manipuluje. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) . Skvělý pomocník do každé domácnosti. Nyní se již nemusíte obtěžovat s nošením klasického těžkého vysavače, kvůli pár drobečkům v kuchyni nebo automobilu.


Je tyčový , bezsáčkový a akumulátorový vysavač , který má navíc v sobě ještě malý ruční vysavač. Využili byste ve své domácnosti lehký a skladný vysavač , který vám bude vždy po ruce? Pomůže vám dosáhnout při úklidu nejlepších výsledků rychle a snadno!

ULTRA Power Bezsáčkový tyčový vysavač s rotačním kartáčem. Patentovaný systém BRUSH ROLL CLEAN (zajistí jednoduché vyčištění rotačního kartáče) Cyklónová jednotka. Jak vybrat tyčový vysavač ? LED diody integrované v podlahové hubici pro přehledný úklid. Spousta lidí si pokládá otázku – Proč . Vysavače ErgoRapido jsou číslo jedna v Evropě mezi vysavači na okamžité použití. Díky svému designu může být vysavač skladován na viditelném místě.


Tyčový vysávač , s elektr. Li-Ion s dlhou životnosťou, na nabitie vydrží až min. Objevte novou dimenzi v uklízení s tyčovým vysavačem UltraPower. Dopřejte si dokonalou čistotu díky vysokému.


Díky lithiové baterii TurboPower o napětí 26V se. Poskytuje predné osvetlenie, ktoré je veľmi užitočné pri vysávaní tmavších miest, napr. Má dvojkĺbovú podlahovú hubicu, ktorá ľahko vyčistí neporiadok okolo nábytku a jej držadlo sa dá . Hodnotenie produktu: (Perfektný)recenzia.


Samostatně stojící poloha.

Akumulátory Li- Ion - V Nádoba na nečistoty objem l.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.