Wednesday 18 May 2016

Dřevěné věšáky na zeď

Dřevěné nástěnné věšáky. Věšák na stěnu, co nadělá parádu. Pojměte ho jako možnost ozdobit vaši zeď něčím originálním.


Vyberte si romantický kovový věšák s ornamenty nebo veselý dřevěný věšák třeba s motivem zvířátek. Kovové háčky s dřevěnými kulatými špičky bezpečně drží doplňky, těžké kabáty nebo tašky. Přírodní materiál a skandinávský design dřevěných věšáků na zeď DROPIT jsou klasikou, která nezklame. Vyberte si věšáky pro dospělé i pro děti, které vynikají veselým a barevným provedením.


Můžete je zavěsit na stěnu nebo postavit do prostoru, kde fungují jako takzvaný němý sluha. Mohou stát samy, viset na zdi nebo být součástí lavice. Designově dřevený věšák s nerezovými vyklápěcími háčky od firmy Umbra. Nosnost: kg na háček.


Háčky, ramínka, věšáky , stojany na šaty a němý sluha jsou skvělé pomůcky pro ukládání a organizaci oblečení ať už ve skříních či kdekoliv doma. Skladem 29Kč 12Kč 15Kč s DPH. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Navrhujeme a vyrábíme designové dřevěné věšáky na zeď , nábytkové úchytky, dřevěné dekorace na zeď a další doplňky do bytu. Poslouží jako věšáky na oblečení i jako věšáky na klíče. Usilujeme především o to spojit moderní design s funkčností a . Dětské dřevěné věšáky na zeď. Tuhle mikina, tamhle tepláčky. Když děti přijdou domů, poslední, co chtějí hned řešit, je úklid.


Oblečení tak poházejí všude kolem a hurá si hrát. Jak vyřešit problém s všude se povalujícími věcmi v dětském pokoji? Stačí na zeď pověsit věšáčky, na něž děti oblečení . Poptáváte věšák do předsíně na odložení kabátů a bund? U nás si můžete vybrat klasický věšák na stěnu i volně stojící věšák.


Naše nabídka věšáků na eshopu Jamall vás jistě osloví. Vybírejte a nakupujte nábytek na našem eshopu nebo v kamenné prodejně v Sedlčanech. Nabízíme Vám závěsné věšáky z borovicového masivu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.