Tuesday 31 May 2016

Čajovna u dvou šálků ceník

Menu (včetně cen) pro Čajovna U Dvou Šálků se mohlo od poslední aktualizace webové stránky změnit. U Dvou Šálků menu v podobě obrázků, které se zobrazují na této stránce, bylo digitálně upraveno Zomatem. Metrem A nebo tramvají na Náměstí míru, odtud po Francouzské ul. Tato čajovna patří k mým poměrně oblíbeným, největší plus si zaslouží opravdu rozsáhlé prostory, takže útočiště zde naleznete téměř vždy.


Možnost posezení je ve dvou menších místnostech (jedné kuřácké a jedné nekuřácké), které mohou poskytnout příjemné posezení třeba i ve dvou , tak také ve větší místnosti, která . U Dvou šálků v Praze už se těší na vaši návštěvu. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Pondělí, : : : : Úterý, : : : : Středa, : : : : Čtvrtek, : : : : Pátek, : : : : Sobota, : : : . Повідомити про інше зображення Поскаржитись на вміст зображення.


Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Čajovna Šamanka se nachází v samém srdci Prahy, pár kroků od stanice metra I. V klidném prostředí zde můžete popít váš oblíbený čaj, nebo kafe, případně pokouřit vodní dýmku, nebo zakousnout něco malého a dobrého. Nabízíme rovněž spoustu zajímavých kurzů, seminářů, přednášek a cvičení. SIVA po rekonstrukci OTEVŘENA. Přijďte nás navštívit :-) PRACOVNÍ POZICE. Do našich čajoven hledáme kolegy.


V NAŠICH ČAJOVNÁCH JSOU VODNÍ DÝMKY PŘIPRAVOVÁNY S KOKOSOVÝM UHLÍM :-) . Domovská kavárna české pražírny výběrové kávy doubleshot, která se nachází v srdci Karlína. Daruma, Siva, Cha Dao, Růžová čajovna , U dvou šálků , Andělská čajovna , U Džoudyho, Bílý Jeřáb. Hradčanská, Vinohradská. Duhová, Basama, Symbióza, U kostela, Nebe peklo, Daruma, Květinová, Na cestě, V síti, Dobrá (Národní, Václavák), Růžová . E-shop se sypanými čaji a výběrovou kávou z celého světa.


Nabízíme pronájem dvou sálů v komorním studiu v centru Prahy na Arbesově náměstí. Privátní sál včetně reformeru a větší sál pro cca 8. Kafec - to jsou bohaté snídaně, pozdní brunche, wafle různého druhu, výběrová káva, dezerty vlastní výroby, sendviče na malý i velký hlad.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.