Monday 30 May 2016

Bydlí kamila douděrová

Kamila Douděrová Foto: Ing. Váš sen: Komu byste chtěla navrhovat bydlení nebo jaké bydlení byste si chtěla jednou zkusit navrhnout? Návdavkem dali Stáně a jejímu příteli Františkovi i nové vstupní dveře.


Chtěli jsme kuchyni rozšířit, ale dokud jsme nezjistili, zda je, či není příčka mezi kuchyní a . Kuchyně je skrytá za pultem.

Mladé autorky doporučily spojení. Více se dočtete v časopise Bydlení č. Zajímavé zkušenosti získala i během zahraniční stáže ve Francii na École d´architecture de. Svět se jí úplně převrátil. Jak se staví sen: pro vnuka vznikl boxerský, pro sestru metalový pokoj. Olze zemřela pětadvacetiletá těhotná dcera na sepsi, zůstaly po ní dvě děti, roční Anička a tříletý Ondra.


A tak šla Olga na mateřskou, protože otcové dětí o ně zájem neměli.

Situaci neunesl ani její . Vítejte na Inspireli, první světové síti pro architekty, designéry a fanoušky bydlení. Protože víme, že se změnami v interiéru to není vždy tak snadné, rozhodli jsme se přidat ruku k dílu. Bonami čekají speciální kampaně se vším, co budete k zařízení . Každý návrh je originál. Miluje kubismus, obdivuje gotiku.


Jak se to přihodí, že se absolventka architektury objeví na obrazovkách v pořadu o moderním bydlení ? Snazim se ke každému klientovi pristupovat individualne, vyjit vstric potrebam, zvyklostem, clovek musí byt castecne i psychologem, aby pochopil, jak rodina funguje. Jedine tak vznikne interier sity na miru. Nenutim nikomu svůj styl, naopak je pro me vyzva, zacinat pokazde znova . Vícepatrový rodinný dům v Praze – Čakovicích patří po generace rodině lékařů. Ve sníženém přízemí domu byl byt orientovaný do soukromé zahrady, který čekal na svou rekonstrukci. U svých návrhů se snaží spojit funkčnost, nápadité barvy a hlavně naslouchá požadavkům klientů.


U návrhů se snaží spojit funkčnost, nápadité barvy, a hlavně naslouchá požadavkům klientů. Je absolventkou Fakulty architektury na pražském ČVUT, kde se soustředila především na navrhování sociálních staveb, jako jsou například: Integrační centrum a chráněné bydlení ve Vejprtech nebo denní stacionář pro Olivovu nadaci. František Kobližka absolvoval Vysokou školu pozemního stavitelství a architektury.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.