Thursday 28 April 2016

Vizážistická židle

Skládací profesionální dřevěná vizážistická židle v černém provedení. Velice stabilní a pohodlná židle na make-up. Profesionální skládací vizážistická židle. Vyrobena z tvrzeného bukového dřeva.


Odstíny dřeva: černá, přírodní, tmavě hnědá (viz foto). K dispozici odstínů potahů. Asociace vizážistů a stylistů. Vizážistická židle , KAMAK. Za toto zboží nezískáte žádné věrnostní body.


Skládací vizážistická židle s bílým tištěným logem Lash and brow styling by RefectoCil na opěrce. Omlouváme se, ale stránka, kterou hledáte, bohužel neexistuje. Vybíráme pro vás to nejlepší! Vše osobně testujeme a denně používáme.


Za kvalitu vybraných produktů ručíme. Věříme, že budete spokojeni. Název Krása na míru není . Rostoucí nábytek zařazený do prodeje je vybírán s ohledem na kvalitu od předních výrobců a většina produktů má nadstandardní záruku až. Kategorie Židle vizážistické - Židle vizážistická. Beauty-bar je unikátní koncept pro všechny, kteří milují oblast kosmetiky, make-upu a krásy.


Má široké použití například jako vizážistická či barová židle. Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz vizážistická židle od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb.


Prodám skládací vizážistickou židli VIZART v černém provedení, používaná byla minimálně. NOVINKA, vizážistická židle KRIPA Venezia. Design, kvalita, praktičnost a maximální pohodlí.


Usaďte své klienty a můžete se pustit do práce. Zcela nová kosmetická- vizážistická židle s nastavitelnou opěrkou a nastavitelnou výškou sedáku. Prodej z důvodů přerušení činnosti.


Předem na účet - poštovné v ČR - Kč, zaslání na dobírku (jen po ČR) - poštovné 16- Kč.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.