Thursday 21 April 2016

Vegetariánská restaurace praha 4

V sortimentu restaurace naleznete širokou nabídku pokrmů pro vaše zdraví, bio potravin, veganských receptů a čerstvých ovocných a dalších nápojů. Our food is inspired by North Indian cuisine. Vegetariánská restaurace v Praha 4. At your service at our eight branches.


Vaříme podle severoindické i mezin. Týnské uličce je sesterský podnik vegetariánské restaurace Lehká hlava v Praze na Boršově. Kromě samotného interiéru restaurace by tuto atmosféru mělo podpořit poloha restaurace v klidné ulici v samotném centru Prahy , nekuřácké prostředí, vegetariánské jídlo a sousedství s Domem osobního. Všechny vegetariánské restaurace v Praze přehledně na jednom místě. Dopřejte si zdravé a dobré jídlo bez masa.


Nabízíme indická jídla - dva druhy sabdží, dva druhy dálu (luštěninové jídlo), dva druhy rýže, sladký dezert, tři druhy čerstvých zeleninových salátů, a dále mezinárodní vegetariánskou kuchyni - například zapečenou zeleninu. Na Pankráci 12 Praha 4. Pá: 11:– 17:( od října do března pouze do 15:00) . V denní nabídce samoobslužné části restaurace naleznete pestrý výběr teplých i studených vegetariánských pokrmů. Marantha – vegetariánská restaurace. Provozujeme nekuřáckou restauraci orientovanou na vegetariánskou a veganskou gastronomii.


Pokrmy nabízíme formou bohatého bufetu. Chcete více informací o této restauraci ? Hlavním motem společnosti je. Loving Hut world Loving Hut worldm . Nabízíme zde čerstvé celozrnné BIO pečivo, BIO potraviny, potraviny pro bezlepkovou dietu, ovocné a bylinkové čaje, koření, přírodní . Především na zdravou výživu je zaměřena vegetariánská restaurace Maranatha, jež je počinem stejnojmenného občanského sdružení.


Zdravé obědové menu ve Fitness restauraci. Fitko Václavák, Praha - Nové Město. Naše restaurace vám již více než let nabízí chutné vegetariánské menu. Originální recepty a chutě, které jinde neochutnáte. Přídavky k velkému menu jsou u nás zdarma.


Jídlo se vydává u pultu, kde jsou k dostání i další sladké i slané chuťovky. Pestrý výběr z nabídky teplých a studených pokrmů a skvělých dezertů. Možnost vzít jídlo s sebou. Objevte nové restaurace ve svém okolí, nebo vhodnou restauraci ve vašem oblíbeném městě. V naší prodejně zdravé výživy si můžete zakoupit většinu surovin, které používáme k přípravě pokrmů v . V našem seznamu restaurací v turistických regionech si určitě vyberete.


Pomůžeme při výběru restaurace pro firemní konference i pro stravování o dovolené.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.