Friday 29 April 2016

Vánoční výzdoba bytu inspirace

Hledáte inspiraci a nápady na vánoční dekorace? Svícínky z polínek – vytvoříte jen z polínek a čajových svíček (pozor, nutný dohled při používání). Panáčci ze šišek ozdobení . Věnec na stůl a svícen za okno nestačí, zkuste si s výzdobou trošku pohrát a zahalte byt do vánočního hávu letos i trochu jinak.


Vánoční výzdoba je v prosinci povinná, jak si tedy domov zútulnit?

Adventní věnec by neměl ve vánoční výzdobě chybět po celé adventní období, které začíná čtyři neděle před Štědrým dnem. Skoro polovina Čechů už má touhle dobou vánoční zdobení bytu za sebou – tedy alespoň tak to vypadá podle nedávného průzkumu společnosti Ikea. Potřebujete ještě pár tipů na to, jak letos slavnostně prostřít, nebo inspiraci , jak vyzdobit obývák, jídelnu či kuchyň? Nebaví vás každý rok utrácet za nové ozdoby?


Vánocích nemusím ani mluvit. Chtěli byste nějakou tu kačku ušetřit a přitom mít hezky vyzdobený byt? Jste aspoň trochu zruční?


Pokud jste na všechny tři otázky odpověděli ANO, pak je tento článek právě pro vás.

Krásnou vánoční atmosféru tvoříme sami vlastní povznesenou náladou, vánoční výzdoba je takovou pomyslnou třešničkou na dortu. Třešničkou ale důležitou. Inspirace na vánoční výzdobu na vás čeká doslova všude. Rozhlížet se můžete na internetových stránkách, v katalozích nebo si prohlédněte fotografie vánočních dekorací kdekoliv na světě.


Důležité je to, abyste do celého konceptu vložili kousek svojí osoby a vytvořili takovou výzdobu, která se vám bude skutečně líbit a . Pokud hledáte inspiraci jak vyzdobit váš příbytek během vánočních svátků, možná ji naleznete na následujících stránkách, kde vám ukážeme, jaké. Milí čtenáři, čas vánočních svátků se nezadržitelně blíží. Vaše originální výzdoba navíc může být předmětem obdivu a zdrojem inspirace také pro ostatní čtenáře. Vyfotografujte svůj vánočně naladěný byt a vložte fotografie. Hlavní tématem tohoto ročníku bylo „Delightful . Tohoto nevšedního pocitu docílíte různými způsoby, pokud zapojíte fantazii, invence a vkus.


V žádném případě nešlápnete vedle se světelnými dekoracemi a systémy, jež umocní ten jedinečný. K vánočním svátkům neodmyslitelně patří výzdoba. Pokud si rádi svůj domov zdobíte svépomocí, prohlédněte si naší fotogalerii, která je plná inspirace na výrobu vlastního věnce.


Najdou se mezi nimi a takové, které nadchnou nejednoho muže….

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.