Friday 29 April 2016

Bachmann zasuvky

Firma Bachmann je rodinný podnik, který vyvíjí, vyrábí a prodává elektrické komponenty a systémy pro energetický management a multimediální technologie. Vytváří spojení, která zajistí, že energie a data jsou k dispozici přesně tam, kde jsou potřeba – v průmyslu, obchodu i doma, v kancelářích a školicích zařízeních,. Rozmanitost se u řady DESK týká také umístění. Lze jej upevnit k desce stolu pomocí úhelníků či šroubů nebo jen volně postavit a přilepit pomocí samolepící základny (není součástí).


Zásuvky značky Bachmann Electric.

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Sú moderné zásuvkové moduli s nekonečným praktickým využitím v domácnosti ale aj v kancelárií. Zamerali sme sa najmä na zásuvky TWIST, ELEVATOR, POWER FRAME a LIFT. Datové pripojenie na internet, USB nabíjanie, USB prepojenie alebo zásuvka na 230V už nebude problém.


BACHMANN Twist otočný zásuvkový modul pro kancelář, kuchyň a obývací pokoj. Díky svému kompaktnímu designu a nízké montážní hloubce, je prostorově. Stolní zásuvková lišta SMART se zásuvkami německého typu otočnými o 45°. Připojovací kabel ke sporáku, délka m, bílá, H05VV-F 5Gmm², na jednom konci je odizolováno 50 .

Dokonce nepřekáží ani šuplíkům. Velmi malá instalační hloubka (cca mm) Kompaktní rozměry (h x Ø: cca 4x 1mm) Prostorově úsporný . Provedení v nerezové oceli či matném chromu se dobře hodí do moderních interiérů. TWIST - Twistujte (nejen) v kuchyni ! Elektrické výsuvné a výklopné zásuvky u nás skladom. Vhodné do kuchyne, kancelárie a dielne. Overený a spoľahlivý výrobcovia, s ktorými úzko spolupracujeme ako Bachmann a GTV nám garantujú kvalitu a dostupnú cenu ich produktov.


Vysúvací zásuvkový blok. Záleží na Vás, zda upřednostňujete zásuvky jednonásobné nebo zásuvky dvojnásobné či zásuvky s clonkami nebo bez clonek. Moderní a oblíbené jsou dvojnásobné zásuvky s natočenou dutinkou, které umožňují . Doručení následující den! Vlastnosti zásuvkových líšt, Detská ochrana.


Miesto použitia, Do interiéru. Spôsob montáže, Montážny otvor. Prodlužovací buben zásuvky 25m PVC 3GBachmann. Popis Ďaľšie obrázky (3) Recenzia (0) Súvisiace produkty (0).


Stlačením poistky a otočením vrchného krytu sa otvorí funkčná časť zásuvky.

Výsuvná zásuvka nie je vodotesná. Radenie: 2x zásuvka s kolíkom a clonkami. Přípojný panel v otočním provedení. Elegantní a velice mělké provedení (jen mm), pro Vaši kancelář nebo kuchyň.


Ventilátory, svítidla, elektromateriál Vidlice zástrčka přímá plochá 230V BACHMANN 900. LED osvětlení, světla, zásuvky. PDU rozvaděč pro montáž do skříně. Obrázek pouze ilustrační - výrobek má české zásuvky s.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.