Thursday 21 April 2016

Fitness ostrava vítkovice

Jeden z největších fitness center v České republice nabízející kompletní služby v oblasti fitness a sportu. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу июн. Díky rozmanitosti posilovacích strojů a moderních kardio fitness systémů, které uspokojí i nejnáročnější klienty se naše posilovna řadí mezi největší v. Naši klienti si velmi oblíbili posilování na posilovacích věžích, které máme hned tři a jako jediní v Ostravě máme profesionální stojan pro dřepy značky . Nové moderní fitness v Ostravě Hrabůvce! Fitness , vedené lekce, cardio, funkční trénink, osobní trenér, výživa, pohybová analýza, budufit asistent.


Top Fitness XXL v Ostravě Vítkovicích bohužel ukončilo svůj provoz. FULLsport nabízí sportovní výživu a fitness oblečení. Máme velký výběr tepláků značky Bizon Gym , UNCS a Nebbia. Poradíme jak si vybrat protein, sacharid a nebo jiný doplňěk stravy.


Vítáme Vás na stránkách fitness centra „Twister Fitness Club“ v Ostravě. KWK a skýtá přes cvičebních míst. V jednom z největších fitness center v České republice vám můžeme nabídnout kompletní služby v oblasti fitness a sportu.


Náš FIT PARK se nachází se na ulici 1. Máje v Ostravě - Vítkovicích a může se pochlubit největší kardiozónou v ČR, velkým množstvím posilovacích strojů od renomovaných firem. Klimatizovaný sál pro aerobic, speeding, solária, posilovna, fitness bar, šatny se sprchami a uzamykatelnými skřínkami. Přízemí a suterén levého křídla Domu kultury města Ostravy (dříve DK Vítkovice ) situovaný v těsné blízkosti Krajského úřadu Moravskoslezského kraje, na ulici 28. Jsme oficiálně licencovaný CrossFit Gym , ve kterém je Vám k dispozici kvalifikovaný tým trenérů (držitelé CrossFit licencí L Mobility, Gymnastic, Endurance Running).


CrossFit je funkční cvičení vhodné pro všechny bez rozdílu věku, pohlaví i kondice. Jsme jediný oficiálně licencovaný CrossFit gym v Ostravě. Líbí se mi hlavně proto, že je velké a ztratíte se tady. To mi při cvičení vyhovuje,“ dodala Michaela Malíková.


Najdete u nás originální sportovní oblečení od Under Armour, Reebok, Venum, Tatami fightwear a dalších kvalitních značek. Výživa pro sportovce - proteiny, sacharidy, stimulanty, BCAA a další. Vybavení nejen pro fitness , crossfit, workout, posilování a bojové sporty (BJJ, box, MMA, atd.). Colbert club SSK Vítkovice. Kontaktní údaje: Adresa:Městský stadión.


Další údaje: Rok založení: . Jsme největším permanentním badmintonovým centrem na Ostravsku. Denně je připraveno v nejlepší kondici kurtů pro Vaši hru. Nové LED osvětlení od firmy XENIUM je instalováno přesně dle požadavků profesionálů a . Součástí posilovny je strečinková zóna s pomůckami.


Na baru podáváme nápoje: Multipower, Nutren Aminostar a další. Prodej výživových doplňků a spousty dalšího sortimentu na objednání. Fitness instruktor vám poradí ZDARMA a můžete si vybrat z celé řady cvičebních. Jedinečné spojení pohybu a následné relaxaci svalů v bazénu má dokonalý efekt, kterého lze dosáhnout. Využijte tohoto jedinečného propojení a dejte svému tělu vše, co potřebuje.


Aby byl účinek dostatečný, máte u nás k dispozici tým profesionálních osobních trenérů a fitness instruktorů. K dispozici jsou vám patra a od . Jak dlouho trvá dostat se do Městský stadion Ostrava - Vítkovice z Pure Jatomi Fitness , Ostrava hromadnou dopravou? Zabere to min z Pure Jatomi Fitness , Ostrava odMěstský stadion Ostrava - Vítkovice pomocí Tramvaj - 11 .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.