Tuesday 26 April 2016

Co koupit v lékárně do porodnice

Masticku na prdelku, lih na pupik, vlozky do podprdy, poporodni vlozky, jednorazove kalhotky do porodnice , teplomer, cipky na teplotu pro mimi, jemne mydlo na mimi (Johnson). Ted dy Jednorázové kalhotky z lékárny , vložky na . Ahoj holky, za dva měsíce rodím tak se chystám vydat do lékárny a koupit vše potřebné. Na internetu neustále koukám, co pro. Vidím, že celkem hodně věcí budu potřebovat z lékárny - síť.


Taky jsme nekupovala na netu. DM, na kupony, jak tu někdo psal. Tak už je to tady, dámy. Vás velký den a jistě máte již nachystanou tašku do porodnice.


Seznam věcí s sebou do porodnice , rady a doporučení, podrobný rozpis věcí. Elastické síťované kalhotky jsou vhodné v prvních dnech po porodu. Kč, ale při každodenním používání Vám vydrží minimálně měsíce. Aktuality v online lékárně GigaLekarna.


A kde potřeby nakoupit, v drogerii, lékárně nebo na internetu? Jakmile vám praskne plodová voda nebo přijdou kontrakce, budete mít již na starosti jiné věci, než balení věcí do porodnice. Jen podprsenku jsem nestihla koupit , což byl trochu problém.


Kup si sitovane kalhotky z lekarny ne ty sinty z drogerii abri fix. A doporucuji nejake sladkosti do tasky a slazeny kojici caj at ti nosi podle chuti z domova ty nemocnicni jsou vetsinou . Rosalgin, který koupíte v lékárnách nebo přírodní cestou a to Hydrofilním olejem FEMA obsahujícím mimo jiné i Tea Tree olej. Je lépe se vyhnout parfemovaným . Abyste si očistou neponičila vlastní prádlo, kupte si v lékárně gázové, jednorázové kalhotky do zásoby. Minimálně během prvních dvou týdnů po porodu jich spotřebujete docela dost, aniž byste musela vyhazovat vlastní luxusnější kousky.


Nezapomeňte na základní hygienické potřeby, to znamená kartáček na zuby, . Pokud se vaše těhotenství blíží k 35. Ahoj chystám se do lékárny a zajímalo by mě, co vše tam nakoupit pro novorozence. Aby nás nic nezaskočilo :) A. A můžu ho koupit už te když mám termín za 8týdnů? Já si v lékárně beru i vložky do porodnice , síťované kalhotky, vlhčené ubrousky a vložky do podprsenky. Výbavička pro miminko - seznam potřeb pro novorozence - oblečení, přebalování , spánek, lékárnička, koupání, cestování, kojení, umělá výživa.


Velmi praktické je, když si koupíte nebo necháte vyrobit komodu, kterou později po odstranění horní přebalovací desky můžete použít i jako skříňku. Do porodnice pro miminko (konkrétní seznam vám poskytne Vaše porodnice). Vyrábí se buď v tubě, nebo vám ji zhotoví v lékárně.


Dnes jsem byla v lékárně a objevila jsem tam balíček do porodnice,který obsahuje-2x síťované kalhotky,2x balení poporodnických vložek a1x baelí prsních vložek. Myslím že kdyby jste měli zájemu budou . Jako vhodný se ukázal obyčejný dětský olejíček nebo slunečnicový olej z lékárny. Můžete si nechat odlít libovolné množství.


K čištění oušek se hodí svinutý čtvereček buničiny nebo speciální dětské vatičky do uší (s nimi opatrně). Koupit se dá všude tam, kde se prodává dětská kosmetika a pomůcky pro kojence.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.