Tuesday 26 April 2016

Akustická pěna bazar

Acousticfoam je značka, která je úzce propojena s výrobou a zpracováním PUR pěn. Sledujeme nejnovější trendy ve vývoji materiálů v odvětvích, kde se PUR pěny využívaji při výrobě komponentů. Pro zvukové izolace nabízíme základní typy pěn v mnoha provedeních dle požadavků zákazníků.


Nabízíme vysokou kvalitu . Cena je včetně obalu (dokoupen za 68- Kč) a ladičky Yamaha YT-2(dokoupena za 99- Kč). Hledáte akusticka pena ? Kytara obsahuje 4-pásmový EQ Fishman. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Akustická pěna , akustická izolace za bezkonkurenční ceny.


Děkujeme za Vaše nákupy! Predám Tlmiaca pena červená - STP Crystal Sound Base (60x60x5cm) Tlmiaca pena červená - STP Crystal Sound Base (60x60x5cm): špeciálna akustická pena STP Crystal Sound Base 5 ktorá má unikátne - zvuk a hluk - pohlcujúce vlastnosti útlmové bloky sú určené pre korekciu akustiky v pries. Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s produkty co dodava akusticka - pena. Uz jsem bohuzel narazil na levne nahrazky akustickych materialu (hlavne molitanu), ktere sice vypadaji jako napr.


Inzeráty izolace - aktuální inzeráty na Sbazar. Některé nové, některé použité (viz foto). Prodám ks akustické pěny. Pouze osobně v Havířově.


Pěna byla již použita, ale s nejmenším poškozením sundána. Predám akustické peny na vytlmenie, nové z výroby, nepoužité, samozhášacie . Ahojte ,Narazil jsem na tyto levné basové pasti. Jedná se udajne o materiál jak jsou ty pyramidky chtěl bych toto jako reseni do mensí místnosti. Nebo jedině dát třeba za sebe.


Studiový akustický prvek Kód produktu: EPP0Profesionální studiové podložky pod monitory. Slouží na odizolování monitorů od povrchu nebo stojanu. Jsou vyrobeny z izolační pěny. Díky odizolování monitorů je možné eliminovat rušivou vibraci reproduktorů a dosáhnout tak čistší zvuk ve všech frekvencích. Specializujeme se na výrobky pro odhlučnění.


Mezi produkty jsou akustická pěna , akustický molitan, mobilní paravany, absorpční panely a zástěny z plexiskla. Predám novú akustickú penu ( molitan ), vhodnú na odhlučnenie konferenčných a koncertných sál, skúšobní, barov a pod. Vyhovuje štandardu MVSS . Absorbčná pena je vhodná pre nahrávacie štúdio, domáce štúdio, hudobné skúšobne domáce kino atď.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.