Tuesday 19 April 2016

Co je integrovaná střední škola

V tomto roce byl otevřen nový učební obor mechanik opravář silničních motorových vozidel a otevřen 1. ISŠ – obchodní akademie. Dalšími, a to učebními obory, byly: opravář zemědělských strojů ,farmář, opravář . Integrovaná střední škola Cheb, p. Rok nám utekl jako voda a již potřetí, tentokrát v pátek 23.

Ondřej Slanina, který nám opět prokázal tu čest a učil žáky na workshopu připravovat. Studujte s námi v denním nebo dálkovém studiu. Jsme stabilní vzdělávací institucí s širokou nabídkou oborů vzdělávání v oblasti služeb. Nabízíme učební a maturitní obory, nástavbové a zkrácené studium i celoživotní vzdělávání dospělých.


Spolupracujeme se soukromými firmami po celé ČR. Tato stránka používá soubory cookies, které nám pomáhají zlepšit fungování stránek. Setrváním souhlasíte s jejich užitím.


Nabízíme perspektivní vzdělání-vychováváme profesionály v oboru.

Maturitní i učební obory, tuzemská i zahraniční praxe, odborné kurzy,ubytování, stravování. Cukrářky opět zlaté ve Vlašimi. Horká zpráva z cukrářské soutěže ve Vlašimi praví, . Studijní obory jsou zakončeny maturitní zkouškou, učební obory závěrečnou zkouškou s výučním listem. Výuka umožňuje vzájemnou prostupnost mezi studijními a učebními obory. Soutěžili zde nejlepší žáci ze SŠA Holice, SŠA Ústí nad Orlicí a ISŠT Vysoké Mýto oborů mechanik opravář . Rozvíjí jak obory učební, tak studijní.


Absolventům učebních oborů dále nabízíme denní formu nástavbového studia a zkrácené jednoleté studium. Děkujeme našim sponzorůMěsto Rakovník, ProcterGamble Rakona, Tradiční pivovar v Rakovníku, a. Jan Vrábík, Česká včela s. R, navíc další materiály, referáty, učebnice, seminárky, testy, doučování, jazyky. Státní střední odborná škola zajišťuje výuku čtyřletých oborů mechanik seřizovač, obchodník a denní nástavbové studium podnikání. Adresa školy: Ulice: Žatecká 1. V této škole je: tříd. Stránky určené pro všechny uchazeče o středoškolské studium.


Seznam oborů s maturitou i bez maturity. Informace o zaměstnavatelích v automobilovém průmyslu.

Provozovatelé mělnického útulku pro zvířata v nouzi byli velice rádi za naši materiální pomoc a jejich opuštění svěřenci nejvíce ocenili pomazlení a dobrůtky, které jim alespoň trochu daly zapomenout na těžký psí úděl. Ministerstvo obrany ČR přehodnotilo svůj postoj ke zřízení detašované třídy Vojenské střední školy Moravská Třebová v Sokolově. Vojenská střední škola a Vyšší odborná škola Ministerstva obrany bude organizovat na ISŠTE Sokolov den . Naše škola nabízí zájemcům o studium tříleté učební obory zakončené výučním listem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.