Monday 18 April 2016

Blogerka roku 2016 pořadí

Mezi Life blogerkami bodovala Česká Miss World Natálie Kotková a cenu si odnesl i muž, který s dost břitkým humorem píše Deníček moderního fotra. Kateřiny Králové Svět podle Kačky. Dělit se s ostatními o své vlastní zážitky, rady, zkušenosti, pohled na život a názory, to chce kuráž.


A přesně takové dnešní blogerky jsou! Mají odvahu odhalit před světem kus svého života i sebe samých. Rozdávají nekonečnou inspiraci, rady i radost a nezřídka šíří pozitivní názory a neobyčejné myšlenky.


Titul Bloger bude určen ve. TOP 1 následované hlasováním o absolutní pořadí. To bude vyhlášeno na finálovém večírku v Hudebním divadle v Karlíně v Praze 23. Internetoví fanoušci si v sobotu večer už popáté vybrali své oblíbené blogery, ry a další mediální tvůrce.


Je dohlasováno a hlasy sečteny. Kdo stojí na pomyslných stupních vítězů? Je mezi výherci i váš favorit?


V kategorii Bloger roku své loňské vítězství obhájil Ladislav Větvička: 1. Czech Blog Awards znají své vítěze. Inspirují, přináší radost, šíří nové myšlenky a silné názory. Hlasuj pro ty, kteří Tě inspirují.


Psaní blogu není legrace! Bez pevné vůle a nadšení ho nelze dlouhodobě realizovat. A navíc, vybudovat kvalitní blog trvá měsíce a někdy i roky.


Bloger musí umět zúročit vlastní zkušenosti, zpracovat získané materiály, mít nápady a vytvořit čtivý a zajímavý obsah. Naopak nově si vítězství oproti předchozímu ročníku užívali v dalších kategoriích Anie Songe (Life), Stěhujeme se na Bali ( Bloger roku ), PetraLovelyHair (Beauty), Za normální holky (Cosmo objev) a Mr. Kriss (Ynspirology Award).


V mnoha směrech šlo o neopakovatelný . Koho z blogerů máte nejraději? A můžete se také přijít podívat na finálový večírek a osobně poblahopřát vítězům. Tak, jako v předešlých letech, i letos byly vybrány na české půdě . Кеш Схожі Перекласти цю сторінку лист.


Další ročník soutěže o nejoblíbenější blogerku roku se blíží! Fanoušci budou volit svou oblíbenkyni v kategoriích Fashion, Foo Beauty, Video a Life, nebude chybět ani Objev roku a Bloger roku. Až do samotného vyhlášení znala výsledky jen Míša z blogu BABYBISTRO. Pořadí prozradila pouze moderátorce Romaně Navarové. Všechny ostatní blogerky si musely počkat na samotné slavnostní . Finálové výsledky budou vyhlášeny v průběhu slavnostního večírku, který proběhne v Hudebním divadle . CZECH BLOG AWARDS – BLOGERKA ROKU “. Na rozhlasové stanici Evropa bude v termínu od 10.


Splní – li podmínky pro získání . Aktualizace: děkuji moc! Chci hlasovat pro blog Recepty dětem – stačí kliknout. Od loňského vyhlašování Blogerky roku je to téměř rok a máme tu další ročník. Jenom ale tak trochu, aby se neřeklo.


Venku projíždí auta a sem tam. A už je venku i pořadí TOP 10. Obrovská gratulace všem blogerkám!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.