Thursday 24 March 2016

Pronájem bytu praha 9 kyje

Zařízený - kuchyňský kout, lednička, pračka, postel, skříň, sprchový kout. K bytu patři garážové staní a sklep. Veškeré vyžití na dosah (kavárny, restaurace, fitness, ). Vyberte si novou nemovitost na sreality.


Pronájem bytů - pronajem bytu praha kyje , inzerce. V koupelně je sprchový kout a wc. Plovoucí podlahy a dlažba. Uvažujete o prodeji nemovitosti? Neprodávejte pod cenou a zeptejte se nás, za kolik jsme schopni prodat váš byt, dům či pozemek.


Bezplatné zpracování tržního odhadu, široká databáze . Byt se skládá ze vstupní chodby (s vestavěnou skříní), ze samostatného WC, koupelny ( se sprchovým koutem, pračkou a topným žebříkem). Přidat do oblíbených Posunout inzerát . MHD: minut na metro Černý Most. Ze zařízení pouze linka, sporák. Byt je tichý s orientací do zahrady.


Na podlaze koberec, pvc. Nabídka bytů k pronájmu v regionu střední Čechy. Nové byty , luxusní byty a levné byty k pronájmu. Dále je zde koupelna s . NP smíšeného domu s výtahem.


Kč Včetně všech poplatků. Výborná dostupnost MHD – do centra minut, do obchodního centra Černý most - min. Bezproblémové parkování, úložné prostory pro sezónní . Byt se pronajímá zařízen.


Dispozici tohoto bytu tvoří jeden velký pokoj, kuchyňský kout s varnou deskou a lednicí, koupelna s vanou a pračkou, toaleta a chodba. Byt má dva balkóny, jeden je krytý střechou. Nabízíme pronájem velkého luxusního . Praha - Kyje , Jiráskova čtvrť.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.