Monday 28 March 2016

Kubis 77

Tento dům se momentálně v provedení EVO (pasivním standardu) NENABÍZÍ. V případě zájmu o toto . Cena domu je uvedena včetně DPH. Svým architektonickým pojetím se vymyká tradičnímu ztvárnění rodinných domů.


Svým pojetím se dům lehce vymyká obvyklým ztvárněním a nabízen je ve dvou základních podobách. Získal zvláštní ocenění odborné poroty jako mimořádně dostupný dům.

Zvlášť cenná je v této souvislosti skutečnost, že dům Kubis našel oblibu také mezi stavební veřejností a stojí . Kubis má jednoduchý tvar a takmer štvorcový pôdorys, ktorý je veľmi praktický. Vďaka zastavanej ploche 7mho umiestnite aj na malý pozemok. No aj na tejto pomerne malej zastavanej ploche poskytuje Kubis viac ako 122mpodlahovej plochy.


Dom ponúka všetky výhody drevostavby a vysokú mieru komfortu . Představujeme horkou novinku. Jeho forma je zcela podřízena účelu - úspornému a zdravému bydlení. Se stavbou jsme spokojeni, s bydlením zkušenost prozatím nemáme.

Při jeho navrhování jsme vsadili především na jednoduchost a praktičnost. Dom je postavený na základe z penového skla a vďaka svôjmu tvaru a použitým materiálom sa môže pýšiť ročnou . Nároky na bydlení pro moderní rodinu jsou neskromné. Přejeme si bydlet zdravě, pohodlně, stylově, a zároveň také úsporně. Je ale vůbec možné všechny tyto požadavky splnit? Zpět na článek Ideální vytápění pro dřevostavby.


Letak-RD- Kubis - - Evo. RD Rýmařov zná odpověď: ANO, díky novému rodinnému domu KUBIS 77. Hauskatalog von RD-Haus: Fertighaus Kubis - Grundrisse und Ansichten. Schlüsselfertige Häuser in kürzester Bauzeit, nach KfW-70. Wir stellen Ihnen das energieeinsparende Einfamilienhaus KUBIS vor, eine absolute Neuigkeit in unserem Katalog.


Das Haus ist sehr praktisch und Einfach in seiner Gestaltung. Und eben dank seiner Form, den verwendeten Materialien und der Art der Beheizung hat das Haus KUBIS einen jährlichen . Bauhaus-Style Häuser Serie im State of the Art Design. Modernes Design, Dach in Pultform. Viel Platz auf Vollgeschossen. Bungalow Serie in rechteckiger oder L- Form, mit Walm- oder Satteldach.


Klassisches Design, höchste Funktionalität.

Class and parkland views in a premium pocket. Welcome to the memorial page for.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.