Monday 28 March 2016

Hmoždinka do sádrokartonu kovová

Kovové hmoždinky do sádrokartonu , se samořezným závitem, pro většinu aplikací není nutné předvrtávat. Do projektů, kde je vyžadována protipožární odolnost kotevních prvků. Kovová hmoždinka do sádrokartonu , pórobetonu a dřevotřísky. Hmoždinka samořezná, vlastní upevnění materiálu se realizuje s pomocí vrutů.


Prodej hmoždinky do sádrokartonu za dobré ceny realizujeme po celé ČR formou balíkové zásilky. Pokud si nejste jisti s výběrem hmoždinky do sádrokartonu , přečtěte si nejprve toto malé porovnání našich hmoždinek do sádrokartonu. Sada základních hmoždinek do sádrokartonu a vrutů ve stohovatelném boxu L-Boxx mini.


Molly hmoždinka do sádrokartonu. Hmoždinky s největším možným zatížením pro deskové materiály. Rozpínací kovová ramena roznášejí zatížení na větší plochu sádrokartonu. Montáž pomocí kleští nebo aku šroubováku.


V hmoždince jsou metrické šrouby s půlkulatou hlavou. Zavrtávací kovová hmoždinka do sádrokartonu pro lehká upevňování. Historicky starší než hmoždinky plastové byly kovové kotvy. Ty se však původně vyráběly jen v provedení do plného zdiva a do betonu.


Pro připevňování předmětů ke stěnám ze sádrokartonu a jiných deskových materiálů byly vyvinuty speciální hmoždinky , které se při dotahování vějířovitě rozšíří, případně se jejich část . Dostupnost: Skladem Popis: Průměr vrtáku 8mm. Rychlá a spolehlivá hmoždinka s metrickým šroubem se skobou do dutin. Natloukací kovové hmoždinky do sádrokartonu , Firemní krátké zprávy, ESTAV. Upevnění poliček, světel nebo TV držáků do sádrokartonu bezpečně vyřešíte pomocí fischer hmoždinky do sádrokartonu , např. Novinkou jsou kovové natloukačky do sádrokartonu pro upevnění lehkých objímek a kabelů.


Spolehlivá hmoždinka do sádrokartonu z lehké slitiny. Délka hmoždinky 31mm, pro vrut - 0mm. Pro aplikaci se používají speciální kleště (viz fotogalerie). Po zasunutí do otvoru se rozpínací ramena smáčknou a přitlačí hmoždinku z obou stran na stěnu.


Je opatřena hroty, aby se při přitahování nemohla protáčet. V sádrokartonu o tloušťce 1mm podle . Hmoždinka MFJ polyamidová do sádrokartonu, MUNGO - hobby balení, balení ks. Sádrokarton , sádrovláknité desky, dřevotřískové desky, tvrdé dřevotřískové desky a duté stropnice pro chytré hmoždinky do deskových materiálù PD s náročnou konstrukcí. I ta největší zatížení mùžete připevnit k tenkým stěnám pouhým otočením ruky kovovými hmoždinkami do dutin HM společnosti fischer. Z protipožárního hlediska se nesmí kotvit konstrukce do stropů pomocí hmoždinek s plastovým tělem z důvodu vyhoření plasové hmoždinky a zborcení.


PLECHOVÁ KOTVA pro montáž okenních a dveřních rámů. Kovová natloukací hmoždinka s ocelovým hřebem vhodná pro kotvení sádrokartonových konstrukcí do betových stropů. Do sádrokartonu Do sádrokartonu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.