Tuesday 16 February 2016

U huberta olomouc

Nebo klikněte na knihu ……Polední menu…… menu. Olomouc ,V restauraci, která je v blízkosti historického centra, najdete „hotovky“ a skvělou minutkovou kuchyňi, příjemné prostředí, velkoplošnou projekci, salónky pro rodinné a firemní oslavy, promoce, večírky a srazy škol. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Restaurace U Huberta Olomouc v Olomouci už se těší na vaši návštěvu.


Chutné a pěkně upravené jídlo, příjemné servírky.

Pěkná zahrádka ve vnitrobloku ozdobená květinami. Příjemné posezení v klidu a soukromí, v době naší návštěvy zde bylo prázdno. Máje U Huberta - prohlédněte si nabídku, fotky a hodnocení. Více zjistíte na portále České hospůdky.


Prostory restaurace jsou velké, ale poněkud již zastaralé. Nabízíme Vám denní menu od 5- Kč. Plzeň 12°, Gambrinus 10°, Kozel 11°, Radegast 10°.

Salonek o kapacitě míst. Olomoucko – Deník opět vyhlásil soutěž o neoblíbenější hospodu, kavárnu či restauraci. Detail události - ZÁBAVA - 30. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Provozujeme staročeskou restauraci.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Zábavný a zajímavý doplněk večerního posezení s přáteli , během kterého písemně odpovídáte za celý tým na náhodně vybrané otázky, které zadává moderátor z multimediální prezentace. Vytvořte tým ( max hráčů), zapište se do příspěvku této události a přijďte si zahrát, rezervujeme . RESTAURACE U HUBERTA , 1. Není potřeba mít vlastního tanečního partnera a nemusí se bát ani začátečníci! Find reviews and tips from people like you on restaurace U Huberta Olomouc , Czech Republic. As good a place as any to stop for a drink on your way aro.


See photos and tips from 1visitors to U Huberta. Zklamala mne první návštěva tohoto podniku. Obsluhující protivná už od pohledu.


Certificates and memberships, Certificate of adherence to highest quality of draught Plzeňský Prazdroj beer.

Barrier-free access: Physically handicapped suitable Visually impaired partially suitable. Price of main course, - 1CZK. Lively night- 10am-11pm,Sun 11am-9pm.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.