Thursday 18 February 2016

Řeznický špalek bazar

Kč , Ostrava Řeznický špalek Vrchní část mírně poškozena, viz foto. Dřevěný řeznický špalek 60x60xcm. MLYNEK NA MASO 2EXPERT. Vyvíječ kouře pro udírny. Možno osobní odběr, nebo dopravcem.


Nebyly nalezeny žádné položky! Rychlé a spolehlivé dodání! Vámi zvolenou přepravní službou. Vlastní skladové prostory! Více než produktů ihned k dispozici.


Dodáváme řezníkům a uzenářům! Použitý , Řeznický špalek , plastová deska ,,použitý,repas, gastro bazar , Cena nového 7. Sleva Plastov deska, nerezová trnož. Stahovací obruče antikoro. Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele . V podkategorii desek, řeznických špalků a potřeb naleznete na pět desítek produktů potřebných pro kvalitní přípravu masa, zeleniny, ale i ovoce pře samotnou tepelnou úpravou.


V této kategorii naleznete i podkategorie krájecích desek, řeznických potřeb, ale i řeznických špalků a nerezových stojanů potřebných pro . Praha (Dohoda pouze) na TEL. Hledám zájemce o starý historický řeznický špalek zn. Zavíračka konzerv s odřezávačkou.


Bazar strojů a techniky Vybavení provozoven Řeznický špalek 50x5 Mělník. Zachovalý řeznický dřevěný špalek odběr Všetaty. Kč - možnost slevy po domluvě.


Inzerát vypršel a nebyl . Dřevo jako takové je přírodní mateiál, který pracuje. Bukové dřevo použité na špalky je vysoce kvalitní a důkladně vysušené. Důraz na jakost dřeva zajišťuje vysokou životnost špalku. Pracovní řeznické stoly z kanadského javoru o rozměrech 60x60.


Jsou velmi odolné a stabilní během provozu a lze je použít, v profesionální kuchyni, domácí kuchyni, v řeznictvích nebo malých obchůdcích. Prodejní cena se slevou.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.