Tuesday 16 February 2016

Nejlepší vtipy černý humor

Naleznete zde židovské anekdoty, vtipy o blondýnkách, vtipy o sexu. Vtipy o černém humoru ( černý humor ). Nejlepší vtipy o černém humoru ( černý humor ) na světě. Každý den nejméně jeden nový vtip.


Kategorie vtipů: Černý humor. Vědce porazilo auto a řidič ujel.

Zobrazit více vtipů z kategorie Černý humor. Když si Zombí nakonec vybere, tak dostane slevu. Tenhle týden je tu už popáté. Baví se dva epileptici: - Slyšel jsem, že jsi včera v baru vyhrál soutěž breakdance. Doktor: No tak to už vážně přehnal.


Jo, ale původně jsem si chtěl jenom objednat colu. Nekrofilovi se rozpadl vztah. Tati, proč je to maso tak tvrdé ?

To víš, maminka už nebyla žádná mladice. Víte jaký je rozdíl mezi . Jednoduše to nejvtipnější z kategorie černý humor. Nejlépe hodnocené černý humor , ale i mnohé další vtipy a humor. Trocha černého humoru :D Michael Jackson zemřel v 5 Whitney Houston zemřela ve 4 John F. Kennedy zemřel ve 3 Amy Winehouse zemřela ve 28. Užijte si ty nejlepší sarkastické vtipy drsnějšího ražení na internetu.


Vynikající sbírka černého humoru. Výběr z kategorie Černý humor. Proč je prd nejlepší střelec? Protože míří na paty a trefí se do nosu. Na to, aby se i černí mohli zašpinit.


V koncentračním táboře se ptá velitel chlapce: Kolik ti je chlapečku . Hledáte ty nejvtipy z černého humoru , šerný humor obecně nebo se chcete zasmát v ne moc veselou chvíli? To jste na správném místě. Máme tady tak temné vtipy, až si řeknete, že jste takhle černý humor ještě nikdy neviděli. No, to záleží jakou máte mluvu, drsňáci.


Nezáleží Vám na kategorii?

Dejte si nejlepší vtipy. Pepa se rozhodl, že se na stará kolena naučí machrovat, a tak jde do kurzu karate. Instruktor se ho ptá, proč, a Pepa mu sdělí, že se chce naučit machrovat. Tak mu instruktor podá sekeru a požádá ho, aby mu usekl hlavu. Pepa se nechá přesvědčit, sekne, instruktor ucukne a říká: „Tak tohle je machrování!


Super kreslené a obrázkové vtipy. Na literární soutěži paní učitelka předává první cenu za nejlepší příběh: „A první cenu, slaďoučký dort, dostává Pepíček za nejlepší esej - Můj život s cukrovkou. Xx_Pwussy_Destroyer_xXx, 17.


Pobavte se nad vtipy, které pro vás máme seřazeny přehledně do několika kategorií. Read ČERNÝ HUMOR from the story NEJLEPŠÍ VTIPY by ThetrueHPfan with reads. Nebo alespoň středně drsné. Obvykle mezi nimi nechybí sex, černý humor , ale také selský rozum. Některé se vám možná budou zdát trochu laciné, jiné maličko morbidní.


Proto u každého vtipu najdete odklik na článek, který bude s humorem naznačený problém pojímat vážněji. Lezou vedle sebe tři slimáci. Ale takový je i sám život. Z ničeho nic jeden vybuchne. Druhý se diví: „Co to bylo?


A třetí na to: „Asi nějaký muslimák.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.