Monday 22 February 2016

Kino tylův dům polička

Kategorie - kino Přání smrti. D film, USA středa, 21. Nastal čas jim to vrátit. Bruce Willlis v novém akčním filmu. Oscarový režisér a herec Jiří.


Сохраненная копия Перевести эту страницу KONTAKT.

Datová schránka: weptmue. Kino Tylův dům Králíček Petr Animovaný, USA, min, dabing, přístupný, vstupné 1Kč Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní - a už vůbec.


Na letošním novoročním koncertě vystoupí jedna z nejvýznamnějších českých operních pěvkyň a sopranistek EVA URBANOVÁ za doprovodu Moravského klavírního tria. Snímek vypráví příběh šestičlenné posádky Mezinárodní vesmírné stanice, která se ocitá na samotném pokraji jednoho z nejdůležitějších objevů lidských dějin: . Den otevřených dveří Připravena je prezentace v kroužcích Zdravotního cvičení pro každého a Líčení – můj styl. Koncert, který pořádá ZUŠ B. Komedie, ČR, min, přístupný od let, vstupné 1Kč.


Hráli jste někdy v kapele?

Polička - Kino Tylův dům. Filmové recenze, novinky v kinech, české filmy. Adresa: Vrchlického mapa. Okres: Svitavy (kina, divadla, kluby). Tylův dům je dosud nedoceněným dílem české meziválečné architektury, jehož výraz originálně spojuje tvarové výboje předválečného kubismu s motivy z. Tylova domu pořádání kulturních akcí, divadelních představení, festivalů, klubových pořadů, koncertů, vzdělávacích akcí, jazykových kurzů, provozování kina a . Program akcí Kino Tylův dům.


Nových zdigitalizovaných kin standardem DCI přibývá už velmi málo. Když odečteme jeden nový sál v přestěhovaném multiplexu CineStar v Praze na Černém Mostě, tak poslední jednosálové kino jsme hlásili téměř před čtyřiceti dny. Onou novou vlaštovičkou na mapě kin standardu DCI je Tylův dům v . Kontakt, informace, rezervace. Centrum Bohuslava Martinů. Odpovědná osoba: Báčová Alena Tel.


Nabídka: divadelní představení, kino , koncerty, konference, festivlay taneční lekce, dětská představení,.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.