Monday 22 February 2016

Kavalírka restaurace

Byla zřízena terasa a pension, který jsou zejména v létě tahákem pro návštěvníky. Pivnice sloužila víceméně místním občanům. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Pro Vaši větší spokojenost budeme vařit dvě jídla denně.


Jenom bychom potřebovali vědět den dopředu, alespoň orientačně kolik bude jakých jídel. Velice nám to ulehčí rozvoz. Segedinský Guláš, houskový knedlík Tip šéfkuchaře. Penne s kuřecím masem, špenátem.


Více zjistíte na portále České hospůdky. Vaříme z čestvýxh surovin. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Provozujeme restauraci s kapacitou míst s nekuřáckým salónkem pro osob a letní terasou. Nabízíme české i zahraniční speciality a alkoholické a. Nabídka piv: Plzeňský Prazdroj 12°, Kozel 11°.


Přehledná nabídka místních restaurací. Kavalírka - Tichá 5 Český Krumlov. Polední menu, hotovky, obě denní nabídka. Dnešní obě polední menu v restauracaci dle vlastního výběru. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Můžete si u nás vybrat z mnoha druhů pizzy. Od tradičních a klasických až po speciality našich kuchařů. Kromě zmíněné pizzy nabízíme další italské speciality, salátové mísy, čerstvé těstoviny a steaky. V neposlední řadě dále nabízíme chutné zmrzlinové dezerty, či lahodné horké čokolády mnoha druhů . Hotel Gol Plešivec 5 Český Krumlov0.


Vyzkoušejte z veliké nabídky našich specialit. Naše restaurace a bar SATELIT Vám nabízí přátelské posezení u sklenky dobrého pití. Navštivte nás a přesvědčte se sami.


Značka SATELIT je tradice. Od nového jídelního lístku, nové .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.