Wednesday 27 January 2016

Trezor na klíč

Malý a minitrezor na klíč. Malé a minitrezory na klíč jsou oblíbené převážně v domácnostech. Slouží ke spolehlivému ukládání a zabezpečení nejrůznějších cenností jako jsou šperky, různé dokumenty nebo finanční obnosy. Při investování do domácího trezoru je dobré volit spíše objemově větší trezor vzhledem k . Je určen k ochraně osobních dokladů, šperků, peněz, fotoaparátů, kamer, atd.


Lze jej umístit či postavit do jakéhokoliv prostoru, popřípadě ukotvit do podlahy nebo na ke zdi.

Využití nalezne jak ve vaši. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. System uzavírání nefunkční. Lze přišroubovat zevnitř k podlaze apod. Nábytkový trezor SEJF na kod Nábytkový trezor 9Kč . Terzorová schránka na klíč ABUS Key Garage 737.


Nejbezpečnější uložení vašich klíčů a jediná modelová řada trezorů na klíče v bezp. Dveře trezoru mají 90mm čelní kalenou deskou a 12mm dveřní plášť.

Dveře se uzamykají 4-stranným mechanismem. Korpus trezoru je jednoplášťový o šířce 3mm s 3–stranným uzamykacím mechanizmem. Sériově dodávaný s úpravou pro uchycení na stěnu. Kování zvyšuje celkovou hloubku trezoru o 15mm. Hledáte trezor na klíč 310x280x170mm?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Prohlédněte si cenové nabídky na Grampus trezor do zdi 3na klíč od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Odolné povedení z ocelového plechu. Zamykání na trezorový klíč. Trezor má 3háčků na klíče. Lze ukotvit do podlahy nebo do zdi. Síla stěny 3mm, ve dveřích 6mm.


Je určen pro ochranu osobních cenností před krádeží, na úschovu např. LUXO HOME - prodej kvalitního koupelnového vybavení a zařízení pro dům, zahradu, domácnost za nízké akční ceny. Nabízíme sprchové kouty, koupelnový nábytek,. Rozměry: vnější: 3x 2x 2mm dvířka: 255x x 1x 35mm vnitřní: 3x 1x 1mm hmotnost netto: 9kg hmotnost brutto: 10kg.


Právě si prohlížíte zboží značky na e-shopu ELPOSnaradi.

Nabízený produkt trezor na klíč 360x195x230mm tedy pochází z oficiální české distribuce a vztahuje se na něj plná záruka. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis , který . SCHRÁNKY, POKLADNY, TREZORY.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.