Friday 29 January 2016

Pokoje pro miminka sestavy

Dětská postýlka: 192x123x93. Detail produktu Do obchodu . Na Expedo upřednostňujeme především kvalitní provedení a neutrální barvy. Volit můžete mezi zhotovenou sestavou , nebo si vybrat pouze jednotlivé kusy . V naší nabídce najdete i sestavy do dětského pokoje , které jsou určené přímo pro miminka.


Dopřejte vašemu děťátku prvotřídní zázemí už od jeho první noci doma. Cena za tuto sestavu obsahuje komodu, skříň, dětskou postýlku. Pokojíček pro miminko - sestava nábytku Marsell SOVIČKY.


Postýlka Marsell je vyrobena z MDF materiálu. Dostupnost zboží: dní. V nabídce našeho obchodu zadaranabytek. Výrazně zlevněné sestavy nábytku do dětského pokoje jsou vyrobeny převážně z kvalitní laminované dřevotřísky.


Tato deska je opatřena ABS hranami. Tato ochranná fólie chrání nábytek . Základem pokoje pro miminka je dětská postýlka a přebalovací pult. Jednotlivé části nábytku lze zakoupit samostatně. Sestavy dětských pokojů, jednotlivé kusy dětského nábytku, rozličné varianty a barvy.


Moderní dětské pokoje pro miminka , předškolní děti a školáky, až po teenagery. Pokojíčky různých variant a barev, vše od předních holandských, francouzských a německých výrobců. Moderní sestava pro miminka Dotie vám umožní vybavit dětský pokoj jedním velkým nákupem a získat tak naráz vše potřebné pro bezstarostné dospívání prcka.


Většina rodičů nechává miminko spát v ložnici i přesto je hezké, když ale má svůj vlastní pokojíček. Pokojík je místo, kde dítě tráví nejen čas spánku, ale také svůj volný čas během dne. Sestava se skládá z následujících dílů: NU- Skříň 2D. NUx- Detské kresielko 2ks.


Celé sestavy jsou určeny jak pro mininka, ty nabízejí postýlku, komody a dětské skříně, dále pro starší děti , postýlku vystřídá dětská postel a přibyde psací stůl. Pokud slouží dětské pokoje jako inspirace a vy chcete sestavit vlastní dětský pokoj , můžete vybrat jen určité díly . MALYS Levný nábytek do dětského pokoje LORENTO 2. Hodnocení produktu: 11 (Perfektní)recenze. Kvalitní dětský pokoj pro miminka od Home-nábytek.


Podívejte se na širokou nabídku dětských pokojů pro miminka a vyberte si ten pravý pro Váše dítě.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.