Monday 25 January 2016

Nábytek do roubené chalupy

Jaký nábytek vybrat do chalupy , aby s ní ladil, byl funkční, praktický a přitom i zajímavý a hezký pro oko? Tradiční venkovské chalupy , a zvláště roubenky , si říkají o nábytek , který se stavením souzní. V rámci projektu a výstavby roubených chalup nabízíme také možnost návrhu a realizace interiérů včetně dobového nábytku a vybavení.


Tento pin objevil(a) jana vondruskova. Interiér roubenky od Martina Roubala Se smyslem pro .

Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Bytové dekorace, nábytek a bytové doplňky, zahradní dekorace. Smrkový masivní nábytek do celé roubené chalupy.


Zpracován návrh vybavení a postupně provedena realizace. Jednalo se o zařízení obývacího pokoje propojeného s kuchyní a ve výsledku je vidět, že i náš nábytek dokáže zapadnout přesně do této kategorie. Není hezčí léto, než na chalupě na venkově a my jsme jedné rodině předělali chalupu v jižních Čechách, aby se jim tam opravdu líbilo.


Jak stylově vybavit moderní rodinné domy a byty v novostavbách se dočtete téměř na každém rohu.

Téměř každý obchod s nábytkem se také pyšní tím, že do moderních interiérů nabízí to pravé vybavení, které splňuje potřeby moderní architektury. Vybavení domácnosti je jedna věc. Ovšem jak správně vybavit chalupu nebo . O tepelnou pohodu se tu stará tepelné čerpadlo a krbová vložka.


Jedinečný vzhled dodaly stěnám přírodní hliněné omítky, jež skvěle vypadají, výborně izolují a udržují v místnosti optimální vlhkost. Nabídka nábytku do interiérů se v současnosti může zdát obrovská a velmi pestrá. Pokud se však zaměříme na nábytek , který by se svým stylem hodil pro roubenky a poloroubenky, tak už se tak širokého sortimentu rozhodně nedočkáme.


Většinu druhů nábytku na našem trhu totiž zastupuje nábytek moderní, ale pro . V kuchyni a obýváku se povedlo zachovat původní dřevěné stropy. Hliněné podlahy nahradili dřevěnými ještě předcházející majitelé. Zařízení obýváku je kombinací stoletého dřevěného nábytku a současných sedaček. Namísto stolků tady mají 2let staré lodní kufry.


Více než stoletou chalupu koupili asi . Roubenka se stylovým nábytkem HANÁK v modelu MILANO. Fascinují vás klasické dřevostavby? Kdo by netoužil po útulné roubence někde na kopci nebo vysoko v horách.

Jeden z našich zákazníků nás pozval do své roubené chalupy , kterou si vybavil naším stylovým nábytkem. Vítejte na stránkách příznivců roubeného nábytku – nábytku do srubů, roubenek , chalup a stylových interiérů. Máte rádi staré americké westerny? Když se budete pozorně dívat, určitě si všimnete třeba houpacího křesla na verandě roubené usedlosti amerického osadníka nebo židle u krbu ve srubu kanadského lovce . Jílové u Držkova Jizerské hory. Hledali jsme pět let, až přišla tahle nabídka – chalupa splňovala všechno, jen nebyla roubená , “ vzpomíná paní Kateřina.


Jedním z kritérií byla i celoroční. Předchozí majitel stavení částečně upravil, ale pak bylo asi deset let prázdné, pršelo do něj, v zimě bylo ve světnici kluziště. Inzeráty chalupu - aktuální inzeráty na Sbazar. Stavba roubenky pro nejslavnějšího českého zpěváka vstoupila v severočeské Doubici do závěrečné fáze!


Na konci září má být roubenka. Současné trendy ve vybavení . Nachází se v nádherné přírodě na samotě u lesa, cca 8m od obce Sněžné v Orl. Chalupa je vybavena stylovým nábytkem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.