Thursday 21 January 2016

Elektrický kráječ potravin

Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. Перекласти цю сторінку Heureka. Nabízíme unikátní nabídku kráječů potravin značek Bosch, Graef, Gorenje a další. Vše do dalšího dne za dobré ceny.


Stačí ho umístit na elektrický kráječ do držáku na potraviny a podle návodu naostřit. O samotné krájení se stará nerezový odnímatelný krájecí kotouč o průměru 1mm.

Pro bezpečnost je vybaven dětskou pojistkou zabraňující nechtěnému spuštění přístroje a také chrániči prstů. V každé domácnosti je potřeba krájet chleba. Pokud chcete mít jistotu, že se při této činnosti nezraníte, pořiďte si elektrický kráječ.


Výborně poslouží na precizní ukrojení pečiva, ale poradí si i se sýrem či salámem. Zobrazit Detail produktu. Elektrické kráječe ve vaší domácnosti jistě oceníte! Porovnání Porovnat Kdy bude?


Kuchyňský kráječ potravin elektrický - DOMO PRO DO522S.

Celokovový kuchyňský kráječ na chléb a jiné potraviny s nastavitelnou tloušťkou krájení. Vlnitý nůž snadno nakrájí i čerstvý chléb a lze dokoupit i hladký nůž na krájení šunky. Výměna nože je snadná a rychlá. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.


Doprava zdarma od 5Kč. Výkon motoru 1W Tloušťka řezu 0-mm. Broušený nůž z nerezové oceli. Plášť Nerez Gumované nožky.


Knoflík pro okamžité zapnutí Pro zapnutí a vypnutí. Na fotografii vlevo je model 50 vpravo 606 . Kráječ potravin je skvělý pomocník do každé kuchyně, bez problému nakrají různé druhy potravin rychle a bezpečně. Kráječe potravin jsou vybaveny pojistkou proti samovolnému zapnutí, mají ochrané protiskluzové nožičky. Přístroj je vybaven nerezovým odnímatelným krájecím kotoučem o průměru 1mm. Pro plynule nastavitelnou šířku řezu (1-mm) lze využít otočný regulátor.


ELEKTRICKÝ KRÁJEČ POTRAVIN PRAKTIK FSA04. Výrobky značky PRAKTIK dodává: SOLID CZECH a.

Posuvná podávací plocha. Otočný knoflík pro nastavení tloušťky plátku. Classic: Model, který je klasikou mezi univerzálními kráječi Více než let na trhu, miliony spokojených zákazníků: Svou neobyčejně stabilní konstrukcí a.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.