Friday 22 January 2016

Austrálie vlajka

V levé spodní části je umístěna sedmicípá hvězda, nazývána Federation Star ( Hvězda federace). Jejich šest cípů symbolizuje šest svazových států, sedmý je . Dozvíte se také polohu a sousední státy. Australská vlajka má ale více podob.


Zajímavou historii a podobu má australská vlajka , která se skládá z bílé, modré a červené barvy.

Představme si blíže, co jednotlivé části znamenají. Vlajky ke stažení - malé rozměry. Klikněte na obrázek pravým tlačítkem a zvolte Uložit obrázek jako. Francouzská Polynézie, n. LIBEA prodává molitan, molitanové desky, koberce a bytový textil.


Austrálie - 100xvelikost vlajky - 100xbodů. Pod Union Jackem pak byla velká šesticípá hvězda symbolizující šest australských států.

V současné době se diskutuje o změně vlajky (obr. č. 4). VLAJKA AUSTRÁLIE nese do dnešní doby nejednu vazbu na Velkou Británii. Na vládních budovách i při nejrůznějších příležitostech se vyvěšují kromě té oficiální také vlajky původních domorodých obyvatel.


Dozviete sa tiež polohu a susedné štáty. A ještě pro tazatele - Firefox nám fakt nepadá. Uvedené informace pochází z publikace CIA The World Factbook. Tuto vazbu vyjadřuje i australská vlajka.


Na modrém podkladu je totiž v levém horním rohu umístěn britský Union Jack. Kolem něj se nachází celkem šest různě velkých hvězd. Největší je sedmicípá hvězda přímo pod ním. Nazývá se Hvězda federace . Papua-Nová Guinea vlajka - venkovní tištěná.


Nylonová vlajka o rozměru 90x150cm. E-shop společnosti Inter Flag s. Data jsou z publikace Cia world fact book. Popis výrobku vlajka AUSTRÁLIE.

Rozměry vlajek jsou ve standardním poměru stran 2: ve velikostech: 20x30cm, 60x90cm, 100x150cm, 150x225cm,… Na přání zhotovíme i jiný rozměr , dle Vašich požadavků. Uchycení tunýlek nebo karabiny. V případě, že požadujete jiný . Pouzdra na mobilní telefony). Cool silikonové pouzdro na mobil Huawei Ps motivem vlajky.


Silikonový TPU kryt báječně oživí mobil Huawei Pdíky svému motivu od Head Case Designs. Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář. Dovolená v Polsku u Baltského moře. Tento produkt již není na skladě.


Upozornění: poslední kus skladem! Informujte mě, až bude k dispozici.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.