Thursday 24 December 2015

Značka beko

Majitelem značky Beko je turecká společnost Arçelik A. Stejná společnost vlastní také značku spotřební elektroniky Grundig. Elektronika Beko se vyrábí v továrnách v . Odhaduje se, že na světě je každé vteřiny prodán jeden výrobek této značky. Výrobky Beko jsou dostupné ve více než 1zemích světa například ve Velké Británii, Francii, Španělsku či Německu.


Beko je mezinárodní značka turecké skupiny Arcelik, 3. Neznáte spotřebiče BEKO ? Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší. Vážená paní Dostálová, země původu je Turecko. Jedná se o velmi známou značku ve světě.


Spotřebiče jsou poměrně levné a kvalitní. Byla pro vás tato odpověď užitečná? Máte niekto s touto značkou skúsenosť? Prípadne máte nejaký spotrebič doma?


To asi bude mít výrobce kuchyní od Beka hezkou provizi emoticon Nicméně, je to britská značka , chlubí se tím, že jde o největšího výrobce domácích spotřebičů v Evropě. Beko je jednou z popredných značiek domácich spotrebičov v Európe. Odhaduje sa, že na svete sa každé sekundy predá jeden výrobok tejto značky. Výrobky Beko sú dostupné vo viac ako 1krajinách sveta, okrem iného vo Veľkej Británii, Francúzsku, Španielsku, Nemecku a Rusku, a tiež aj v Kongu.


BEKO v SIKO: Společnost BEKO vstoupila na počátku 90. BEKO nabízí zařízení do kuchyně: sporáky, varné desky, trouby, chladničky, mikrovlnné trouby …, také pračky a další. Toto je rozlišovacia stránka.


Obsahuje rozličné významy uvedeného hesla. Ak ste sa sem dostali cez odkaz v článku, prosíme, vráťte sa a. Beko -rúra,platňa,mikrovlnka,umývačka,digestor. No mne to nič nehovorí,ja by som to nekupovala,som skor za známejšie značky,ale je spokojná s nimi a všetko funguje. Cenově orientovaný výrobce bílé techniky turecká značka Beko uzavřela čtyřletou sponzorskou smlouvu s fotbalovým klubem FC Barcelona. Na rukávech fotbalistů FC Barcelona se objeví logo značky Beko, které pro tuto příležitost prošlo redesignem.


Výrobce bílé techniky a fotbalový klub budou . Je součástí koncernu Arçelik A. Velká Británie, Francie, Španělsko či Německo. V České republice působí od . Společnost se sídlem v Istanbulu je rovněž výrobcem spotřebičů Grundig a dalších u nás méně známých značek. Beko , je přední značka domácích spotřebičů a oficiální partner FC Barcelona.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.