Thursday 24 December 2015

Plovoucí dlaždice

Plovoucí dlažba se aplikuje na povrch bez lepení k podkladu. Základ sytému tvoří odolný plastový dílec se systémem zámků a povrch z mramorového nebo kamenného koberce. Představujeme novinku v našem výrobním programu - plovoucí dlažbu PIEDRA. Systém se aplikuje na povrch bez lepení k podkladu, přitom povrch tvoří stále.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Při použití keramické plovoucí podlahy je celková výška systému teplovodního podlahového topení od mm. Stejný způsob pokládky jako u plovoucích podlah. Výhodou je celistvá plocha bez spár, životností předčí veškeré dřevěné, laminátové a vinylové podlahy.


Při opravě lze vyměnit dlaždici v ploše. Vhodné na problematické podklady např. A přemýšlíte, kam jakou podlahu? Než se vrhnete na pokládku, zvažte všechna pro a proti, protože poté už bude na výměnu pozdě.


Pro někoho sen, pro Jana a Jiřinu realita.

Sen“ však přišel v podobě nové kuchyně a obývacího pokoje. Manžel si je přál pro svou milovanou ženu k výročí svatby i 65. Dekorem na jedné lamele je jedna nebo více dlaždic , či kamenů. Dlaždice , dlažba, kámen.


Tomuto vzoru říkáme dlaždice nebo také kámen. Podrobný popis produktu. Quick Step Arte – velké podlahové laminátové dlaždice.


Každá dlaždice má po obvodu jemnou drážku ve tvaru V. Masivnější zvuk díky desce silné mm. Specifická povrchová struktura, která zvýrazňuje design . Změna navigačního pruhu dlaždic. Uspořádání dlaždic v Power View.


Jedinečný separační systém pro plovoucí dlažby pro odvětrávání a separaci keramických dlažeb v interiéru. Jedná se totiž o separační systém, který odvětrává a odděluje dlažbu od podkladu. Tím je účinně zamezeno vzniku defektů relativně .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.