Wednesday 30 December 2015

Baumit vizualizace fasády

Máte představu o barvě Vaší fasády. Naše vizualizační programy. VIZUALIZACE FASÁ navrhněte si Vaši fasádu. Fasáda dle Vašich představ.


Zkuste si navrhnout Váš dům do barev, které se Vám líbí. Na dokaze najdete jednoduché vizualizační programy výrobců BAUMIT , CERESIT, WEBER. Eshop - Stavební materiály. Využijte program Color Designer Pro. Konečně online aplikace, kde můžete sami experimentovat a zkoušet jakou barvu by měl mít váš dům!


Chcete vyzkoušet všechny kombinace barev fasády. U architekta všechno trvá moc dlouho. Sketchup od Googlu, vymodelovat a stinovat to zvladne i free verze. Jsou k tomu i nejake pluginy na rendrovani nektere jsou free nektere placene.


Autor: Radek Stavarčík Datu21. Na vizualizace fasády je možné použít program ColourDesigner od Baumitu. Můžete obarvit i svou vlastní fotku. Provedeme vás návrhem fasády vašeho domu jako nikdo jiný. Ukázky našich prací pro inspiraci ve fotogaleriích: Kámen na fasádu.


Zateplení fasády rodinného domu. Krása je až na prvním místě. Zajistíme návrh výtvarného a barevného řešení vaší fasády dle dodaných podkladů.


Cena na vyžádání dle náročnosti objektu při zpracování . Produkce, návrh vizualizace kampaně na značku BAUMIT. Baumit CreativTop Silk strukturování hřebenem. Oblíbené rčení „šaty dělají člověka“ je možné posunout k pravidlu: fasáda dělá dům. Cílem každého majitele domu bývá mít fasádu co nejhezčí, a to pokud možno co nejdéle. Základ tvoří příprava povrchu fasády pro natírání, pokračováním je výběr vhodné barvy a volba . Pastovitá konzistence k dekoračnímu ztvárnění fasády.


Tyhle syté byly mnohem dražší, ale vypadají moc hezky. Jako uživatel můžu ale říct dobrý . BAUMIT MULTIPOR vysoce paropropustný zcela bez tepelných mostů se samočisticím efektem jedinečné technické řešení vhodný i. Program vizualizace fasád. Základní škole Hlavečník, Obecní úřad a Mateřská školka Semín, Mateřská školka Kladruby nad Labem.


Pro naše zákazníky nabízíme komplexní technické poradenství, včetně barevné vizualizace Vašeho domu. V areálu naší firmy můžete . Pomocou zabudovaných nástrojov si zvolíte plochy, na ktoré chcete použiť farby zo vzorkovníka weber. Zvolené farby môžete jednoducho meniť iba kliknutím myši. Aplikácia prináša reálny pohľad na váš dom v novom farebnom prevedení a pomôže vám .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.