Monday 30 November 2015

Zavesy praha

Záclony a závěsy za trvale nejnižší ceny. Vyberte si z našich kvalitních produktů, nebo se jen nechte inspirovat k vytvoření útulného domova. Vítáme Vás na stánkách společnosti MIROS s. Prodejna bytového textilu Praha Budějovická 6 OC DBK. Nabízíme nepřeberné množství designů látek a .

Studio bytového textilu Praha , záclony a závěsy , dekorační látky včetně šití, garnýže, kolejnice, rolety a žaluzie včetně montáže. Praze nabízí se spoustu různých lidi. Tyto záclony a závěsy jsou pak skvělou . Specializujeme se na šití záclon a závěsů. V JYSKu najdete záclony a závěsy na okna, které jsou již připravené k pověšení, dále rolety, metrový textil a doplňky, které vaše okna pěkně doplní. Toužíte po útulném interiéru?


S našimi dekoračními látkami umíme kouzlit. Ušijeme Vám záclony a závěsy na míru dle Vašich požadavků.

A pokud nemáte přesnou představu, rádi Vám s výběrem a možnostmi ušití a aranžování poradíme, máme dlouholeté zkušenosti. Zútulněte váš domov s moderními záclonami a závěsy od společnosti Daverik. Obraťte se na nás a vyberte z širokého sortimentu. Některé záclony i závěsy v našem e-shopu prodáváme jako kusové.


Jsou to již hotové záclony a závěsy s pevně danými rozměry. Mají upravené okraje a většina zboží má na horním okraji našitou řasící stužku. Velkou část našeho sortimentu tvoří metráž, která má dán jen jeden pevný rozměr (výšku nebo šířku).


Sudoměřská 2 Praha – Žižkov, kde vám v relaxační atmosféře předvedeme kolekce látek, tapet, polštářků či jiného výrobku. Poradíme, doladíme barvu a materiál pro vaše potřeby nebo se domluvíme na návštěvě s . Luxusní okenní závěsy Bematech. Závěsy šité na míru do kuchyně, ložnice, obýváku i do koupelny. Různé provedení, látky (dekorační, zatemňovací), doplňky.


Standardní rozměry i výroba na míru. JSME PERFEKCIONALISTÉ A RÁDI PRACUJEME PRO POTĚŠENÍ A SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKŮ! Plovoucí podlahy - idatabaze.


Do několika dnů jsou k vyzvednutí na . Závěsy si v KIKA můžete vybírat ze stovek modelů.

Maloobchodní prodejna nabízí i další bytový textil, závěsy a doplňky. Rádi Vám poskytneme podrobnější informace, technické parametry nabízených záclon, ceny, dodací podmínky, možnost prezentace vzorků a pod. Dakros francouzské záclony, Pod Terebkou 1 Praha tel.


Objevte svět moderních záclon, závěsů , žaluzií a příslušenství! Okenní závěsy koupit o objednat u OBI. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv okenní textilní dekoraci, interiér se tím velice zútulní.


V naší vzorkovně naleznete velké množství druhů záclon a závěsů v různých výškách a šířkách. Dekoratérské studio vám nabízí závěsy , záclony a potahy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.