Tuesday 17 November 2015

Sketchup česky

Nástroj pro vytváření, prohlížení a modifikaci 3D myšlenek a návrhů. Vytváříte 3D návrhy čehokoliv? Nejnovější dotazy v poradně.


Viber - automatické upo…Komunikace 9. Nahlášený komentář na I…Internet a sítě 9. GTA na PS- nefunguj… PSMedia Server 8. Modrá obrazovka smrti -…Podnikání a domácnost 7. Jak se registrovat do M…Minecraft 6. Popis pluginu Truhlář (autor Ivo Mikač). Jiná možnost v současné době neexistuje. Při nákupu každý uživatel získává podporu v českém jazyce a také autorizační . S několika málo nástroji dokážete vytvořit 3D modely budov nebo jiných objektů.


Tento program umožňuje nejen vytvářet 3D objekty a texturovat jejich povrch, ale umožňuje také. Teprve po té je možné instalovat a používat české prostředí. Když jsem se setkal s tímto skvělým programem, postrádal jsem komletnější český manuál.


Anglický je na webu k mání, český jen s jednoduchými popisy funkcí a nebo placený. Tak jsem ten anglický manuál přeložil sám. Mimochodem, byl docela ukecaný a ne vždy srozumitelný. Proto jsem každý nástroj . Nejprve vytvoříme čtverec (či obdélník), podobně,.


Jak si správně nastavit prostředí, uspořadaní. Jde o modelovací nástroj , na rozdíl od profesionálních konstrukčních aplikací, jako třeba AutoCA je však jeho ovládání přizpůsobeno domácím uživatelům. SketchUp PRO CZ na jejich FTP účtu. Ať už se rozhodnete vytvořit model svého domu nebo třeba prolézačku na dětském hřišti, . Web o moderních technologiích pro navrhování a vývoj výrobků.


Základní ale rychlé 3D zdarma. Používám ho, neříkám že to nejde bez toho, ale když už jsme . Přehled možností nákupu 3D vizualizačního software V-Ray.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.